Šta trenutno radiš 18

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Reci hvala je jedno, ali dizanje u nebesa kad se ponekad odradi nesto sto je svakodnevno, to je sasvim drugo...
Ја свог мужа не дижем у небеса, има он мана ихај, као и ја...само кажем да има и другачијих мушкараца, неразмажених, нетипичних Балканаца.
И увек ћу говорити, како би бар неко схватио да се у браку заиста дели све, и да си са том особом и у добрим и у лошим данима.

Ја свог мужа не дижем у небеса, има он мана ихај, као и ја...само кажем да има и другачијих мушкараца, неразмажених, нетипичних Балканаца.
И увек ћу говорити, како би бар неко схватио да се у браку заиста дели све, и да си са том особом и у добрим и у лошим данима.
Naravno da ima i normalnih
Niko nije ni reko da nema
Nego smo se uhvatili tih koji jesu debili mamini i njih komentarisemo kao pojavu, a na zalost zbog mentaliteta podneblja u kome smo ima ih dosta
To ne znaci da su svi, taman posla, divnih ljudi ima...

Naravno da ima i normalnih
Niko nije ni reko da nema
Nego smo se uhvatili tih koji jesu debili mamini i njih komentarisemo kao pojavu, a na zalost zbog mentaliteta podneblja u kome smo ima ih dosta
To ne znaci da su svi, taman posla, divnih ljudi ima...
Па, знаш како, ја сам одувек била против упознавања нечијих родитеља, нису ме занимали.
С годинама сам схватила да је то и те како важно, ако са неким доживљаваш нешто што иде ка озбиљном.
Сад тек видим да сам имала више среће него памети.
Јер ја са маминим и татиним сином не бих издржала ни недељу дана.

Па то мајке синова на брдовитом Балкану.
Мушкарце од 23 доживљавају као децу.
Имала сам скоро расправу са сестром на ту тему (а и она је мајка у сина) кад је деверовог сина од 25 год. назвала дететом (тачније:"Он дееете, ето, нешто нема среће с тим девојкама".)
Његова "несрећа" је пала у сасвим други план. :lol:
Al zanimljivo je to, kada roditelj gubi pravo da iznosi misljenje o zivotu svoje djece.
Ok je da se ne treba mijesati, upravljati djetetom, ali, da li je pogresno imati prijateljski odnos sa djetetom, kao dvije odrasle osobe.

U vezi sa ovim momkom od 23 godine. Evo ja priznajem da ne bih bila srecna da se mojsin zabavlja sa zenom od skoro 40.
Pa to su toliko razlicite zivotne faze.
Kao sto je drugarica negodovala sto je svekrva bila protiv njene veze sa njihovim sinom, znatno mladjim.
Ali njegova majka zna ono sta zna i moja drugarica a njen momak nema pojma. On prica o djeci, kao kada budu imali troje djece, ona se tu smjeska...koje troje djece. Pa sa njom od preko 40 ih nece imati. Njoj ne padaju na pamet, dobila je jedno a ti momce zivi u iluziji dok se ne osvijestis.

Kad smo kod majkinih sinova :rotf: sad mi iskocilo na fb

FB_IMG_1689931967772.jpg

Al zanimljivo je to, kada roditelj gubi pravo da iznosi misljenje o zivotu svoje djece.
Ok je da se ne treba mijesati, upravljati djetetom, ali, da li je pogresno imati prijateljski odnos sa djetetom, kao dvije odrasle osobe.

U vezi sa ovim momkom od 23 godine. Evo ja priznajem da ne bih bila srecna da se mojsin zabavlja sa zenom od skoro 40.
Kao sto je drugarica negodovala sto je svekrva bila protiv njene veze sa njihovim sinom, znatno mladjim.
Ali njegova majka zna ono sta zna i moja drugarica a njen momak nema pojma. On prica o djeci, kao kada budu imali troje djece, ona se tu smjeska...koje troje djece. Pa sa njom od preko 40 ih nece imati. Njoj ne padaju na pamet, dobila je jedno a ti momce zivi u iluziji dok se ne osvijestis.
Ok je da se ne slaze sa izborom, ok je da razgovara sa sinom o tome, nasamo
Ali da drobi okolo i da maltretira nema prava
Hbg gde si zajebala stvar kad ti sin juri zamenu za mamu, nema sad ju sta bi

Tu bi se ja ozbiljno umešala. Tamo gde je razlika do 5 godina je i ok, sve preko mi je totalno bzvz i imali bi smo bas ozbiljne rasprave.

Да, али замисли да су твоју другарицу звали опајдаром...толико ружних ствари су људи писали о тој жени.
Мој отац је од моје мајке био старији 13 година, нико га због тога није осуђивао.
Притом је моја мајка кад се удала имала 21 годину.
Како смо толики лицемери?

Ја се не бих мешала, осим ако не видим да копни. Он или она свеједно. И она је нечије дете, па и да је много старија.
Мени смета код тог заноса само што друга, старија страна не освести млађу. Да сам у вези са неким ко нема децу а жели сигурно се не бих подмукло смешкала. Рекла бих да то код мене иде тешко, вероватно никако, да на вештачку оплодњу нисам спремна и да је боље да своју срећу тражи са неким ко дели исте потребе.

Pa mislim da se ne lazemo, ne znam sta ima roditelji ovog mladjeg, od 23god, da dizu neke drame, kad njegivo vreme tek dolazi, tek ce imati zene, moze da napravi decu ako hoce sutra, a ako hoce i za 30 godina sa nekom tada mladjom od sebe
Velika tragedija sto je sad u vezi sa ovom starijom u pm :roll:
U vecen je problemu ova starija kojoj je proslo vreme za radjanje, ako zeli opet da rodi ona ce biti na mukama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back