pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.351
Da sam neki nizak sprat, tako bih slatko skinula mrezu s prozora pa da cici doruckuje
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da sam neki nizak sprat, tako bih slatko skinula mrezu s prozora pa da cici doruckuje
Немој, ево, ако ће ти бити лакше, и ја од понедељка радим.To je to, otpratiću temu, meni je najteže!![]()
mozda sam mu malcice zabranila da masinu i susilicu stavi offline, ali dobroahahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
zaotiga?mora ga pozovem na pivo žaomiga
Aha, jesu ali na tuđoj terasi. Eno ih kod moje ćerke, zbog sujeverja njene sveki sada od prve zrake sunca niko u kući ne spava, da ne pričam koliko zaprljaju gde god da su. Strasno.Nisam ali su laste mnogo slatke.
a ko trpa veš u mašine, ko??????masine rade skoro pa same sve
a je...nije sam uskocioa ko trpa veš u mašine, ko??????
mene neki dan posrala lasta na plaziAha, jesu ali na tuđoj terasi. Eno ih kod moje ćerke, zbog sujeverja njene sveki sada od prve zrake sunca niko u kući ne spava, da ne pričam koliko zaprljaju gde god da su. Strasno.
Ma idi sva ta leteca gamad je strasna. Ovde kod mene sa one strane ka ulici komsije puštaju golubove da se gnezde. Nekoliko puta sam ih opomenula ne vredi, već vidim kako ce se to završiti.mene neki dan posrala lasta na plazi
al to smrdi sunce ti poljubim
nakon tog iskustva nema sanse da ikad probam insekte
a golubove ozbiljno hejtujem
znaci, nisu ni za rizot
Zivim u stanu, nemam ni macku ni psa...ali moram reci da je to sve super.Aha, jesu ali na tuđoj terasi. Eno ih kod moje ćerke, zbog sujeverja njene sveki sada od prve zrake sunca niko u kući ne spava, da ne pričam koliko zaprljaju gde god da su. Strasno.
gčedo sam emisiju o jedenju tičjih gnezda zaboravih koja ticamene neki dan posrala lasta na plazi
al to smrdi sunce ti poljubim
nakon tog iskustva nema sanse da ikad probam insekte
a golubove ozbiljno hejtujem
znaci, nisu ni za rizot
Treba otvoriti sigurnu kucu za zlostavljane muzevejavlja mi app da zmu redovno pere i sushi vesh <3
totalno sam ponosna na njega
Usvoji mezaotiga?
pa covjece ima organizirano ciscenje stana, masine rade skoro pa same sve, hranu narucuje uglavnom
i jos je sam gajbi jos nedilju dana
a onda ode na mora radit od kuce
u pravu si, njegov zivot je pakao![]()
meni su laste super <3Ma idi sva ta leteca gamad je strasna. Ovde kod mene sa one strane ka ulici komsije puštaju golubove da se gnezde. Nekoliko puta sam ih opomenula ne vredi, već vidim kako ce se to završiti.
ja sam stavljala macka na terasuJa sam stavljala CD na terasu i onaj odsjaj je plašio golubove i nisu dolazili. Ko ima problem nek proba.
Kad ne može do njih da se odbrani onda su one mrežice kao komarnici spas.ja sam stavljala macka na terasu
samo sto nisu na njemu napravili gnijezdo![]()
izbljuvak od laste...zvuci bas jestivogčedo sam emisiju o jedenju tičjih gnezda zaboravih koja tica
malezija godišnje izveze gnaezda za milijardu dolarjeu