pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.338
aha ko te tvoje hobotnizeizbljuvak od laste...zvuci bas jestivo![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aha ko te tvoje hobotnizeizbljuvak od laste...zvuci bas jestivo![]()
ma nabavicu tvora opet i nece dolazit ni golubovi ni mts, ni orion,ni snsKad ne može do njih da se odbrani onda su one mrežice kao komarnici spas.
sipeaha ko te tvoje hobotnize
sns oćeni sns
isti rac ku
neko ne zna sta je dobar crni rizot i ako nastavi srat nece ni saznatisti rac ku
Tepaš mu,Aca macanece
dresiracu ga da kidise na acinu sliku![]()
vidi u primorskim zemljama svinju jedu ljudi a morske stvari sirotinja. pozdravčić : Dneko ne zna sta je dobar crni rizot i ako nastavi srat nece ni saznat![]()
tepam mu...******iTepaš mu,Aca maca![]()
rajt : )))))vidi u primorskim zemljama svinju jedu ljudi a morske stvari sirotinja. pozdravčić : D
)))))))))))))))))))))
Probala sam.Nista...Ja sam stavljala CD na terasu i onaj odsjaj je plašio golubove i nisu dolazili. Ko ima problem nek proba.
mozda im se svidjaProbala sam.Nista...
Haha...mislim da je bio Čola.mozda im se svidja
probaj nekog drugog izvodjaca![]()
Samo Death Metal ništa te limunade.Haha...mislim da je bio Čola.
Miram probati sa Željkom Samardžićem.![]()
pa ce ti se posrat na disk direktnoHaha...mislim da je bio Čola.
Miram probati sa Željkom Samardžićem.![]()
Nista ne moze da se meri sa pravim insekticidom kao sa slikeМного је битно да уништиш ларве, а и у становима то иде мало теже. Шетају из једног у други...
Моја пријатељица им прави отров френдли, ациди борици и кукурузно брашно, па неке куглице од тога.
Забије у ћошкове и каже да их нема...не знам да ли иде још неки састојак, али мислим да не.