- Poruka
- 63.764
Порасло ми дете. Идемо по њену прву личну карту.
Изаберите који ћете смајли, мени тренутно сви ови одговарају

Изаберите који ћете смајли, мени тренутно сви ови одговарају

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Мој је недавно напунио 20. И гледам га... У његовим годинама сам ја имала њега од 3. А он седи, учи, пустио џез и по овој врућинчини ставио шубару на главу.Порасло ми дете. Идемо по њену прву личну карту.
Изаберите који ћете смајли, мени тренутно сви ови одговарају![]()

Da nije tvoj sin onaj Igor sto snima Ozbiljne temeМој је недавно напунио 20. И гледам га... У његовим годинама сам ја имала њега од 3. А он седи, учи, пустио џез и по овој врућинчини ставио шубару на главу.
![]()
Није, овај се не би снимао ни цео свет да му дашDa nije tvoj sin onaj Igor sto snima Ozbiljne teme![]()

Па он је већ човекМој је недавно напунио 20. И гледам га... У његовим годинама сам ја имала њега од 3. А он седи, учи, пустио џез и по овој врућинчини ставио шубару на главу.
![]()

Има своја...True
Па он је већ човек
Чим учи, значи студира нешто...кренуо твојим стопама или има нека своја интересовања?

Гимназија. Каже то је права школа за нас који немамо појма шта ћемо са својим животомИма своја...
Јел твоја у средњој школи? Можда уметничкој?![]()

Не узбуђује се она, каже бићемо бар писмени продавци на киосцима, ако не завршимо факултетЗнаће када дође време![]()

Ви сте мени тако једна здрава породицаA neki i kada ga završe budu prodavci u kiosku.
Ja sam za formalno obrazovanje, jer drugačije je kada imaš papir, a moja deca kažu da sam ostala u socijalizmu.
Trenutno me demantuju i jedan i drugi. Dušan radi ono što bi radio i da je završio fakultet, a Sava koristi gužvu zbog manjka radne snage, pa bira gde će da radi.
I on je kao Minina ćerka, ne zna šta će sa svojim životom. Zato bira različite poslove, na svakom uči nešto novo, da može da upiše u CV. Dok jednog dana ne shvati čime tačno želi da se bavi.

Ćerka isto voli da ga gleda.Ovaj moj obozava tog lika sa subarom
Neki smo i zdravi, a neki baš i nisu.Ви сте мени тако једна здрава породица![]()
Mogao je samostalno da radi. Bilo im žao kada im je rekao da ide, pitali za koliko para bi ostao, ali njemu pare nikada nisu motivacija. Otišao je jer mu je bilo prelako.
jel si poslusala moj savet za 2mg vitaminac tokom dana?Sva sam sjebana
Mislila sam se da li da otkazujem masterklas, pa reko aj idem nek crknem, sve je placeno vec, bzv mi da bacim zmaju pare
Grlo me boli, surla mi zapusena, imam i neku blagu temp... Idem sva ko slogirana
Je l ima neki masterklas za spavace, ja da legnem da spavam a oni neka masteriraju sta oce