- Poruka
- 131.484
znaci dizanje kraka ceo dan...Ja necu da radim uopste!![]()
happy friday for boyfriend

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
znaci dizanje kraka ceo dan...Ja necu da radim uopste!![]()
E al kad se razilaze i koliko ce im trebati da izadju iz grada kad navale autobusi?Mene na svu sreću u petak ne kači taj kraj grada. Osim uveče, ali dotle će da se raziđu.
znaci dizanje kraka ceo dan...
happy friday for boyfriend![]()
Nemam pojma nisam guglala nista, ne usudjujem se da ista na tu temu guglam posle ce me zatrpati reklame, zajebia gde ce biti miting?
u kom delu grada?
Ma necu da zderem nista, znam, cudo jedno, ali stvarno necuŠtrudla je sranije u skupštinskom, ne naručuje je .
Metla - klipa, asocijacija : )
https://www.beograduzivo.rs/info/gradske-vesti/miting-26-maja-sta-se-sve-zatvara-i-u-koliko-sati/Nemam pojma nisam guglala nista, ne usudjujem se da ista na tu temu guglam posle ce me zatrpati reklame, zajebi
Kapiram da ce kod skupstine
Kad smo kod skupstine danas idem tamo![]()
ali su zato palacinke u satou perfektneŠtrudla je sranije u skupštinskom, ne naručuj je .
Metla - klopa, asocijacija : )
Aaa neces me navuci da klikcem!!!https://www.beograduzivo.rs/info/gradske-vesti/miting-26-maja-sta-se-sve-zatvara-i-u-koliko-sati/
Počinju u 19h
Meni koncert počinje u 20, užas.
opaaaa kvikiIdem da opalim direktora nisa kratko i bezim nazad u studio
Aaa neces me navuci da klikcem!!!
Zato ti kazem da morate dogovarati u napred sta cete...
Nemoj ici, nije vredno, ako bude neki lom....
Ej a ne bih ga tucala ni kamenom u glavu, sto se kazeopaaaa kvivki![]()
Ma ti si blesavaBogami jeste, moj omiljeni dirigent
Dolazim sa suprotne strane, preko Brankovog ću busem koji okreće ne Z Vencu ili ću da prepešačim.
Da brepricas o tjurdenjevu?
Suština kod socijalnog davanja nije pojedinac. Samo kod socijalnog primanja. Zakon određuje tako. Celo društvo zavisi od naše moći davanja, doprinos je po pojedincu...Ja samo hocu da poslodavac ne uplacuje moje zdravstveno smrdljivoj drzavi, nego da ja uzmem taj novac i odem privatno na terapije.
Ne postoji svrha uplate zdravstvenig, jer ga ja ne koristim, ja bih ga koristila, ali kad je kicma u pitanju boli ih uvo.