- Poruka
- 73.848
Hvala!Ej, srecan start biznisa!

Čuješ glasove? Auuuu!to su samo ljudi koji pricaju unutar nase glave![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala!Ej, srecan start biznisa!
Čuješ glasove? Auuuu!to su samo ljudi koji pricaju unutar nase glave![]()
Ja idem u setnjuIzvela se na kaficu po ovom lepom danu![]()
Ne mogu sve da postignem, slavice mojaTo ti je multitasking, kazu da su zene u tome kraljice
Kod mene u kraju je 140,00 produženi espreso.Ja sam pre neki dan u CAFE & Factory platio dva espresa 400 din... još ne mogu da dođem k sebi od šoka!
Pa kod vas u kraju... ja živim u elitnom kraju!Kod mene u kraju je 140,00 produženi espreso.
znaci grlila sam je celo vece, ne bi li i na mene preslo
ocu i ja unucice![]()
Koji je to elitni kraj molim tePa kod vas u kraju... ja živim u elitnom kraju!
blokovi brate, znači najelitniji kraj brateKoji je to elitni kraj molim te![]()
Dobro, dobro, volim ja blokove tu sam odrasla brateblokovi brate, znači najelitniji kraj brate,
divan si
kad? :Oa ti si osamarila komsiju?![]()
Da znaš da me ni to ne bi iznenadilo od nekih. Da idu i snimaju okolo, argumenata radi.jel ima neki video?
jer danas bez snimka ko da i nisi shamarao komsije![]()
nopeTo je ona mavaši geri...ne, ona iz Niš..da.tae..dwugawica.
Nisam ja reko da nije bila mod čak i sm, majku mu, to se podrazumevanope)
ova je po politici zavrtala usi))
sm nikad, a mod je bila mislim 15 minNisam ja reko da nije bila mod čak i sm, majku mu, to se podrazumeva
A sad će i unuče lol
jedina koja je zavrtala onim zutim moronima glumeci da je njihova, je bila eto takonope)
ova je po politici zavrtala usi))
То је могуће кад су људи културни.Tabe, mi se volimo i kad se ne volimo
Sećaš se Alise u zemlji čuda? Ne pamtim kada smo se nas dve oko nečega složile, ali nikada se nismo vređale, prepucavale, spuštale jedna drugoj. Upoznala sam je i uživo.
Vragana, ti si izgleda propustila jedan od najjačih hajlajta foruma ikadakad? :O