- Poruka
- 17.475
Smokva pravila večeru.uzas
na ovoj poslednjoj slici...podsetilo me na Smokvinu livadu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Smokva pravila večeru.uzas
na ovoj poslednjoj slici...podsetilo me na Smokvinu livadu
kazu na limanu 4 gori neko potkrovlje...ima vas iz ns dosta..jel ste svi ok?![]()
Ulica po nekom Mađariu, za kog nikad čuo....Zapalio se krov stambene zgrade. I širi se....šorom.
ma da bre, bezobrazlukPreskupo.
Njeguški u Aromi 1.900.
A u CG je u vr glave 13 evra bila letos.
Da ..Ma, volim i zimsku salamu, al zaista po toj ceni, čista pljačka...ma da bre, bezobrazluk
prsut je cisto meso a ovde ko zna sta sve guraju
volim i ja, prijela mi se danas ali sam popizdela kad sam videla cenuZnam da sam kupovao u Škaljarima
Da ..Ma, volim i zimsku salamu, al zaista po toj ceni, čista pljačka...
to je ona sto je tvrda kao bosanski sudzuk?madjarska pick ako je negde nadjete
nema bolje..najbolja je ona mala od 400grama tu su prodavali u madjarskim hotelima ranije kao nacionalni brend jer je odstajala i tvrda kao kamen
ta... isao svake zime u segedin po njuto je ona sto je tvrda kao bosanski sudzuk?
kretenuta... isao svake zime u segedin po nju
kupim u pikovoj radnji tri komada one velike
dve da jedem a jedna mi sluzila da pridrzavam vrata u staroj gajbi koja su se sama zatvarala![]()
eno ti na skupstini onaj primer sto je trazila ninakretenu![]()
idem da vidimeno ti na skupstini onaj primer sto je trazila nina
![]()
znam ali ozbirom da je mrka stanovao preko puta, mogu da mislim kako otkidaju sa cenom.Imamo madžarsku radnju kod Kalenca, žena tamo pazari...
Kaže da su okej cene.znam ali ozbirom da je mrka stanovao preko puta, mogu da mislim kako otkidaju sa cenom.
jesu, odem ponekad tamo i ja u nabavkuKaže da su okej cene.
nisi normalanŠa sad, ovde pričamo o pijacama, a tamo sam se umešao kod odeljenja za sir i gola dupeta lol
Upao sam, nisam gledao...looool
To se podrazumeva lolnisi normalan![]()
i posle Limun pita da li smo se skoro smejali od srcaTo se podrazumeva lol
ma nemoj nigde da ides dok se ovo cudo ne otopi skroz, klizavo je, samo ti treba, daleko bilo, da se jos i polomisČekam ponoć da uključim peć i mašinu. Besna sam koliko sam atrofirala za ovih 16 dana, nemam snage ni za šta. Treba da idem sutra na pijac, da kupim cveklu i džigericu, malo da poradim na ovoj ks, a i da hodam. Kako ću ne znam.