Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jutro devojke :kafa:

bas sam nesto lose spavala
I ja... poslednje dve večeri me drma nešto poput unutrašnje temperature i ukočim se od hladnoće iako realno nije hladno.
Znate za ono nepisano prvavilo da bolesni imaju košmare?
Prvo sam sanjala neke krvoločne leteće zelene gigante od glista :zcepanje:
a drugo već ne mogu da se setim, ali je bilo jednako uznemirujuće.
Morala sam da pustim nešto na YT da drnda u pozadini, kao da zaspim lakše, a onda me je to dodatno izmrcvarilo tako da sam se probudila užasno umorna.

Posle ću malo da se okadim, neka sila me ne pušta danima. :pop:

Da li nas zajebavas?????
:rotf:
Не, ону обичну на точкиће, без рукохвата :rotf:
Иихииии! Забава! :rotf:

После доле тема када се смејемо. Сваки дан, ако ништа друго- сама са собом :rotf:

Кажем ја овом мом недавно, онако помирљиво- Ја сам луда.
А он одговара- Али то ти даје на креативности.
:rotf::heart:

После доле тема када се смејемо. Сваки дан, ако ништа друго- сама са собом :rotf:

Cuti koliko te izvuko tom forom toliko te i zakopao potvrdjujuci :rotf:

Ja sam dobila kompliment pre neki dan da izgledam kao preparirana macka :rotf: (bila preumorna cupava neispavana)
Juce je za sebe reko da lici na pepa prase
:rotf: covek je izgleda pun komplimeta za sve :rotf:

Cuti koliko te izvuko tom forom toliko te i zakopao potvrdjujuci :rotf:

Ja sam dobila kompliment pre neki dan da izgledam kao preparirana macka :rotf: (bila preumorna cupava neispavana)
Juce je za sebe reko da lici na pepa prase
:rotf: covek je izgleda pun komplimeta za sve :rotf:
Бољи је од моје маме.
Када је мом сину рекла- Баш си ми леп! Ниси најлепши, али си мој па мени јеси. :rotf:

Бољи је од моје маме.
Када је мом сину рекла- Баш си ми леп! Ниси најлепши, али си мој па мени јеси. :rotf:
Srecica :rotf:
Cuti kad je moja keva za mene rekla dok sam bila tinejdzer "boze ovom detetu samo nos i stopala rastu!"
Niko kao mama :rotf:

Srecica :rotf:
Cuti kad je moja keva za mene rekla dok sam bila tinejdzer "boze ovom detetu samo nos i stopala rastu!"
Niko kao mama :rotf:
Мени моја увек, када више не зна како да ме изнервира, каже да сам дебела :rotf:
Волим и ја тебе, мама.

А и ја, када ми неко каже да ми је дете лепо, а није, зна се шта је лепо, слегнем раменима- Па и није, али је шармантан. :rotf:
Мислим, чему претеривање.

sto voli tog njenog da uglavi u svaku spiku pa i u ovu budibogsnama stolcu ba :lol:

uplacen novac za uslugu iz inostranstva 3.11. a otp banka cuti
na mail sa upitom gde su se zagubila sredstva i potvrdom o uplati od strane klijenta - nema odgovora
juce zovem, ljuta i insistiram da mi kazu gde je novac i odmah posle toga dobijem pismeni odgovor da su sredstva uplacena i da treba da im popunim obrazac o razlogu uplate kako bi ga prebacili na nas racun

prosle nedelje na preporuku porucim vino od muskatnog grozdja iz jednog manastira
malopre me zove kurirka i kaze - imam paket za vas, ali je 250gr laksi nego sto je bio kad je poslat
gospodjo, unutra je vino, to znaci da ste razbili ambalazu i ja takav ostecen paket necu da primim
i njen odgovor - ali fali samo 250gr
:rotf:

kakvi dani, kakvi ljudi

Bem ti kakav dan
Prvo mi se po dorucku pokaki advokat, kad mi rece neke stvari u slusalicu samo sam spustila przenicu i nisam vise jela

Odem na teren, propuste mi cizme, zalede mi se noge, ugasi mi se mob na 42posto baterije, ne mogu da zovem zmaja da me vozi, ne mogu car go, ni jedan taxista mi ne stane svi zauzeti, jedan stane al ne prima kartice, kesa nemam u tom momentu ni za leka
40min cekam tramvaj
Stopala mokra i ledena, videla da mi plavi prsti kad sam stigla u studio, cvokotala sat vremena jos u studiju dok sam se zagrejala
Gurala stopala pod mlaz mlake vode u wc

I sta sad, da sa radoscu docekam upalu besike :aha:

Nervni slom

Bem ti kakav dan
Prvo mi se po dorucku pokaki advokat, kad mi rece neke stvari u slusalicu samo sam spustila przenicu i nisam vise jela

Odem na teren, propuste mi cizme, zalede mi se noge, ugasi mi se mob na 42posto baterije, ne mogu da zovem zmaja da me vozi, ne mogu car go, ni jedan taxista mi ne stane svi zauzeti, jedan stane al ne prima kartice, kesa nemam u tom momentu ni za leka
40min cekam tramvaj
Stopala mokra i ledena, videla da mi plavi prsti kad sam stigla u studio, cvokotala sat vremena jos u studiju dok sam se zagrejala
Gurala stopala pod mlaz mlake vode u wc

I sta sad, da sa radoscu docekam upalu besike :aha:

Nervni slom
Švaleracija ima cijenu, gubiš koncentraciju.
(prava sam svekrva)

Meni je jedan bas solidan dan danas :D
Na poslu sve odradila, sad spremam cizkejk, jer imam sutra goste, pijuckam tonik votku i slušam narodnjake :zurka: :maramica:

Pravi sam gastos, rakija i narodnjaci :malav:
Ja se razmisljam da narucim sokolovu rakiju za bozic, ima na amazonu.
I cak sam skuvala pilecu supu danas, da izlecim muza kad nemam rakiju da ga namazem😁

ja nisam nasla kaput iako je pisalo da ga ima u toj radnji...kazu ima, al u skladistu
i tek za dva dana ce iz skladista doci u radnju
zamisljam kaput kako samostalno puzi od skladista do radnje , al okej : )

Meni je jedan bas solidan dan danas :D
Na poslu sve odradila, sad spremam cizkejk, jer imam sutra goste, pijuckam tonik votku i slušam narodnjake :zurka: :maramica:

Pravi sam gastos, rakija i narodnjaci :malav:
ne znam sta bi se meni moralo desit da stignem do rakije i narodnjaka ?

Kakva je hrana tamo, možeš li naći sve na šta si navikla? Šta su rekla djeca, kako se njima sviđa?
Navikla sam se da kuvam kao što sam kuvala I kod kuće :lol:
A navikla sam se i da je sve skupo, ali i kvalitetnije i raznovrsnije.
Deca su oduševljena, ali oni sve doživljavaju turistički. Videćemo kakve će sledeće godine biti utisci kad malo krene u školu.
Inače, luksemburska kuhinja je mix nemaca i francuza, ništa specijalno.

ja nisam nasla kaput iako je pisalo da ga ima u toj radnji...kazu ima, al u skladistu
i tek za dva dana ce iz skladista doci u radnju
zamisljam kaput kako samostalno puzi od skladista do radnje , al okej : )

ne znam sta bi se meni moralo desit da stignem do rakije i narodnjaka ?
Nemaš pojma, nema većeg meraka :zurka:

Poslednja izmena:
Navikla sam se da kuvam kao što sam kuvala I kod kuće :lol:
A navikla sam se i ja sve skupo, ali i kvalitetnije i raznovrsnije.
Deca su oduševljena, ali oni sve doživljavaju turistički. Videćemo kakve će sledeće godine biti utisci kad malo krene u školu.
Inače, luksemburska kuhinja je mix nemaca i francuza, ništa specijalno.

Nemaš pojma, nema većeg meraka :zurka:
neka me, nek ne znam ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back