Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ovde je bilo magično čitavih 8h, evo polako prestaje da pada a sve što je palo počelo je da se topi, tako da je napolju prekrasnih 10-ak cm bljuzgavice, kapiram da će se do jutra sve otopiti

Al nek ostane makar malo, sutra idem na teren, da mogu čizme samo da uvaljam u sneg, da ne moram da ih ribam :mrgreen:
ovde ne prestaje da pada, pljuc pljuc

cmizdrulje..pale 3 pahulje i odma ququ i lele sneg..joj, joj afrikanci moji. :rotf:

upala si u kobasicu. :lol:
pa nisam bre!

Toliko je mlatio da je prokopao put u središte zemlje :mrgreen:

Pogledajte prilog 1066021
Jare tetkino srecno i lepo :heart2:

danas sam Vesic :zkez:

viber_image_2021-12-12_19-06-45-998.jpg

Šta je skrivio ;)

1. ispodogavaralo se par komsija da postave ovog za upravnika pre 2 meseca. gospodin za 2 meseca nije nasao za shodno da ostavi broj telefona na oglasnoj tabli, nasla ga preko neta i stambenih zajednica
2. poslao uplatnicu za ovaj mesec, a racun veci za ciscenje, odjednom ciscenje 500 dinara, a bilo 300..bez obavestenja. a on je duzan da obavesti i da stanari glasaju. ne moramo svi da budemo u viber grupi.
3. vrhunac svega je da je napisao dug iz prethodnog perioda tjah za prosli mesec, a racun placen. on je par dana posto sam platila racun ugasio prethodni racun, a taj racun mi je bio naveden na uplatnici. imam izvod iz banke...hebacu mu mater. ja duplo racun placati necu.

crkotina smrdljiva dabogda se ugusio.

jos sam ja proverila da nisam slucajno pogresila neki broj, prilikom online placanja i sve je ok. poklapa se sve, uplatila sam na racun koji mi je dat, za ostalo me zabole. gospodin umislio da ce mu proci. a tek ono za ciscenje.

uzela bih sav taj novac koji dobija ni za sta i terala ga da jede. gurala bih mu novcanice u usta dok ne crkne.

a da....nedelja je vece on ne radi. ma jel? radi samo hitne intervencije. aha....pa ovo je hitna intervencija. :mrgreen:

Poslednja izmena:
1. ispodogavaralo se par komsija da postave ovog za upravnika pre 2 meseca. gospodin za 2 meseca nije nasao za shodno da ostavi broj telefona na oglasnoj tabli, nasla ga preko neta i stambenih zajednica
2. poslao uplatnicu za ovaj mesec, a racun veci za ciscenje, odjednom ciscenje 500 dinara, a bilo 300..bez obavestenja. a on je duzan da obavesti i da stanari glasaju. ne moramo svi da budemo u viber grupi.
3. vrhunac svega je da je napisao dug iz prethodnog perioda tjah za prosli mesec, a racun placen. on je par dana posto sam platila racun ugasio prethodni racun, a taj racun mi je bio naveden na uplatnici. imam izvod iz banke...hebacu mu mater. ja duplo racun placati necu.

crkotina smrdljiva dabogda se ugusio.

jos sam ja proverila da nisam slucajno pogresila neki broj, prilikom online placanja i sve je ok. poklapa se sve, uplatila sam na racun koji mi je dat, za ostalo me zabole. gospodin umislio da ce mu proci. a tek ono za ciscenje.

uzela bih sav taj novac koji dobija ni za sta i terala ga da jede. gurala bih mu novcanice u usta dok ne crkne.

a da....nedelja je vece on ne radi. ma jel? radi samo hitne intervencije. aha....pa ovo je hitna intervencija. :mrgreen:
Naš upravnik ne naplaćuje ništa od nas. On uplaćuje mesečno 2.000,00 na račun, njegova majka čisti zgradu subotom. Pored toga mnogi ga jedva podnosimo jer je težak ko crna zemlja, a i čuli smo da će se razrešiti. Šta će posle biti to ćemo tek videti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back