Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Naš upravnik je danas dežurao sa lopatom a uopšte ne živi u zgradi.
Velika većina drugih stanara sve junak do junaka na rečima izuzetni a na delu bljuc.
I još se takvi nađu da prozivaju druge.....

isto ko i kod mene. plate i cute....ko da im padaju pare s neba, pa ce da hrane truta.

oprala sam kosu posle 6 dana od minivala. cekam da i ovo malo lokni sto je ostalo nestane. vide se talasi sitni, lokni nema. vidi se da je kosa lomljena (svidja mi se kako mi stoji lomljena kosa....super mi stoji :mrgreen:, hemija je ocvrsla malo kosu, pa nije delovala masno, jer je malo suvlja.

ako se kosa potpuno sravni tek onda cu mu hebati mater, jer mi potkrada pare od sledeceg minivala. :lol:

Od kako se dedila tragedija sa kikom, ne prestajem da razmišljam o njoj

Stavila sam sarmu da se kuva i legla. Ovde pada i ne staje, prava zimska bajka.
Kad je u kući toplo, krčka se sarma, a ti jedeš pršut i neki lep kačkavalj i uzmeš jednu rakiju, prosto i da pomisliš kako je zima jedna bajka ?
Skoro da me je ubedilo ?
topla čokolada uz prozor i TA peć

Poslednja izmena:
Dođoh kući jedva. Potpuno su mi noge otkazale od ovolikog nekretanja. Muke moje da izađem napolje da iznesem stvari i dođem do taxija. Došlo mi bilo da plačem koliko snage nemam. Tuga jedna. Popeh se u stan plačući. Uključila i klimu i TA peć pa malo odmarala. Sad ustala popila vitamine,smućkala kafu i opet se ušuškala. Moram od sutra izlaziti po malo napolje, da vratim noge u funkciju. Posle NG opet bolnica.

Dođoh kući jedva. Potpuno su mi noge otkazale od ovolikog nekretanja. Muke moje da izađem napolje da iznesem stvari i dođem do taxija. Došlo mi bilo da plačem koliko snage nemam. Tuga jedna. Popeh se u stan plačući. Uključila i klimu i TA peć pa malo odmarala. Sad ustala popila vitamine,smućkala kafu i opet se ušuškala. Moram od sutra izlaziti po malo napolje, da vratim noge u funkciju. Posle NG opet bolnica.
Pazi sad napolju je klizavo i mokro, a da se moraš kretati to je sigurno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back