Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
Kod mene danas nije hladno uopste, 12 stepeni
Moram da idem da kupujem poklone, taman da protegnem noge malo
Moram da idem da kupujem poklone, taman da protegnem noge malo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovde je horor, nista cistili nisu cele noci, sad kola mile po bljuzgi, tranvaji plivaju sine potopljeneU NS su kao nešto počeli, na par mesta zamahnuli metlom i lopatom i kao na većim bulevarima malo raščistili.
Autobuska stajališta su blagi užas.
Nema ni prilaza, iz busa direktno u napadan sneg ili po bljuzgavicama.
Jedino gde se vidi da je nešto urađeno je ispred kuća.
isla sam jaKoji kreten je napravio ovo da spaja postove
Ej deco, da li se neko seca kako se zove neki spa hotel koji je cickava kacila kad je isla, negde je u vojvodini tamo blizu nje
Ne mogu da se setim koji je
Ovde je horor, nista cistili nisu cele noci, sad kola mile po bljuzgi, tranvaji plivaju sine potopljene
Sto bi reko kristijan, ne znam da li su pijani ili drogirani, ali normalni nisu
Zasto cele noci nisu cistili
Borkovac, kod Rume. To nije blizu kod čička, to je ovde kod mene, u Donjem Sremu.Koji kreten je napravio ovo da spaja postove
Ej deco, da li se neko seca kako se zove neki spa hotel koji je cickava kacila kad je isla, negde je u vojvodini tamo blizu nje
To li jeBorkovac, kod Rume. To nije blizu kod čička, to je ovde kod mene, u Donjem Sremu.
Pa kod mene u centru je problem, bljuzga je ne moze tramvaj da prodje, kola jedvaValjda su spavali.
Nzm ni kad je počeo da pada.
Znam samo da se jutros zabeleo.
U centru grada je jutros bilo tri čistača.
I tu je kao nešto urađeno, samo nzm šta su tačno metlom čistili.
Dobro gurali su i kolica sa solju
Evo kod nas na viber grupi traže dobrovoljce za čišćenje oko zgrade.
Valjda će se neko prijaviti.
Joj sto vam je lepooo ❤❤❤
To li je
Sad cu da guglam
Hvala
obavezno idite, samo vataj da nema guzve, ako mozes ikako
doudzi na grudvanjeJoj sto vam je lepooo ❤❤❤
Ljubomorna sam
Da nije Borkovac?Koji kreten je napravio ovo da spaja postove
nijeNisam sigurna.
A možda je Borkovac?![]()
Ja sam na planini i pala je kisa.Pa da, to sam i napisala na prethodnoj strani, bezazleno sam se našalila, pitala bogi jel te banovalo I gde si antivakserisala![]()
Ovde nema snega, padao prekjuče i odmah se otopio. Posuli soli kao da palo dva metra snega![]()
Mene jutros jeste.Stavila sam sarmu da se kuva i legla. Ovde pada i ne staje, prava zimska bajka.
Kad je u kući toplo, krčka se sarma, a ti jedeš pršut i neki lep kačkavalj i uzmeš jednu rakiju, prosto i da pomisliš kako je zima jedna bajka ?
Skoro da me je ubedilo ?
GuglalaBorkovac, kod Rume. To nije blizu kod čička, to je ovde kod mene, u Donjem Sremu.
deca, kucici i taraJa ne znam ko se danas više raduje, deca ili kučići![]()
![]()