Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svekrvi se kupuje zlato neko kamenje, te knjige s kioska ne prolaze. (nadam se da moja snajka ne čita ovo :zcepanje:)
Izvini molim te ovo je iz knjizare :manikir:
A sta cu kad to voli :lol:

Nije bas toliko zlatna zena da joj kupim zlato :lol:

Ex svekrvi sam srebro kupovala, zube, kola.... da ti kazem, skromno, snajka sam za pozeleti :rotf:
Ova ce da me izvine za te skupe kurcobocije, ako oce nesto skupo nek tuzi bizvsu svekrvu :rotf:

okitila jelku, posle cu da stavim ukrase na prozore, stavila zimsku zavesicu, skroz belu ko pena je....da da praznicni izgled. girlande nisam stavila, tamo oko sv. nikole, one najstrasnije skupljaju prasinu. e moram da kupim balone, ceo stan u balonima. :lol:

uz prigodnu pesmicu zimski hit od prosle godine, prenet i u ovu godinu. :mrgreen:

decice, decice moja najdraza deda mraz ce morati da vas razocara...:rotf:

secam se ko dete mama me vodila da me sisaju na paz. i frizeri me lepo sisali, fenirali, namestali frizuricu i posle 15-20 minuta levi kraj izadje napolje, a desni skrene negde levo kod albukerkija. :rotf: to je moju mamu dovodilo u ocaj. i ja sma bila tuzna sto nemam neku frizuru. posle sam s epomirila da nema pomoci, pa sam pocela da se sisam stepenasto i isla cupava.

i sad treba da idem cupava. cesljanje samo posle rpanja kose, nikako na suvu kosu i zabranjeno feniranje. sve ono sto ja volim. :vatromet:

frizerka i ja se nadamo da ce potrajati. :rotf: nije ko iz 80ih. ispao je u vidu sitnih talasa, nije afro lokna tjah nisu jake lokne, posto je moja kosa svilenkasta, tanka dlaka i imam jako puno kose, koja se opire svakoj frizuri. :lol:

moju kosu podvode pod ravnu, ali tu svaka dlaka vodi svoju politiku i ide gde hoce. :rotf:

Ja sam baš zadovoljna, turila sam ga negde proletos, još stoji, u blažoj formi ali je tu.
Plus što ako želim da ga uredim samo peglom napravim glokne da ne bude kao gnezdo, inače idem čupava, najzad.

Obavezno koristi kremu za kovrdžavu kosu i fen sa difuzorom, od običnog ćeš biti kao veštica :lol:

Ja sam baš zadovoljna, turila sam ga negde proletos, još stoji, u blažoj formi ali je tu.
Plus što ako želim da ga uredim samo peglom napravim glokne da ne bude kao gnezdo, inače idem čupava, najzad.

Obavezno koristi kremu za kovrdžavu kosu i fen sa difuzorom, od običnog ćeš biti kao veštica :lol:

kakva je to krema za kovrdzavu kosu? :eek:

meni je frizerka rekla da se nikako ne feniram. i ja sma cupava najzad. :lol:

meni je od starta blaza forma.

PicsArt_12-07-08.11.40.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back