mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.090
Pozdrav.
Gde ste to, ako nije tajna.
I šta lepo klopate.
Preporučujem da prošetate do centra.
Ima štošta zanimljivog videti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nemam mrvice nigde, imam onu vakum štipaljku, a hleb držim u originalnoj kesi, mrave nemam, mada sam sa njima odraslapa ja sam navukla strah u prethodnom stanu kad smo imali invaziju zutih mravi
od tad opsesivno cistim mrve i hljeb drzim u kutiji
a sve ostalo u teglama
sad kad sam nabavila i robotskog comija moj zivot je skoro pa savrsen
ni daca mi ne treba..dobro, mozda par puta godisnje
dosegla sam zen lijene domacice
a mater mi je cestitala neki dan sto sam se u nju pretvorila...to je, tehnicki, kompliment
jer ona zaista cisti dok sam ja usavrsila trazenje precica![]()
ne kupujem ja taj hljeb u kesama ako ima svjezegJa nemam mrvice nigde, imam onu vakum štipaljku, a hleb držim u originalnoj kesi, mrave nemam, mada sam sa njima odrasla![]()
Masa kafe restoran, tu smo vam u centru malo saramo ali kisa nas ubi, vise sedimo nego sto se seta....nema veze....avanturaPozdrav.
Gde ste to, ako nije tajna.
I šta lepo klopate.
Preporučujem da prošetate do centra.
Ima štošta zanimljivog videti.
meni su te kutije fetishmi hleb drzimo u ikeinim kesama, kupim u lebovskom ili lindi, iseckaju nam tamo lepo kriske, onda prebacim u ikea kese i mirna backa
sad kad dodje i kaze da su bili preukusniMoze recept sa te krompirice sa hemijom![]()
desilo se vecsad kad dodje i kaze da su bili preukusni![]()
Meni su obe lepemeni su te kutije fetish
a odlucila sam i ovu veselu kantu za smece
sa cats stop sistemom pazariti
Pogledajte prilog 1061925
kao da slusam sebe iz mladostiMeni su obe lepe
I volim i ja kutije za hleb al mi uvek zao da dam pare za istu :/
NS je lep i po kiši i po bljuzgaviciMasa kafe restoran, tu smo vam u centru malo saramo ali kisa nas ubi, vise sedimo nego sto se seta....nema veze....avantura
sad ce moci da te pitajumatora ja ode i kupi zutu kutiju za leba i litar olaplexa
na radost i celavosti suprotivu![]()
NS je lep i po kiši i po bljuzgavici
naravno da je mojsad ce moci da te pitaju
a jel sav 'lebac u kutiji tvoj?![]()
mi hleb drzimo u ikeinim kesama, kupim u lebovskom ili lindi, iseckaju nam tamo lepo kriske, onda prebacim u ikea kese i mirna backa
to se i ja pitamkako bi ja vadio sredinu iz tog tanano seckanog leba da umačem u čorbasto???
i ti voliš da umačeš leba?to se i ja pitam
kakvo je to pitanjei ti voliš da umačeš leba?![]()