- Poruka
- 50.272
Negde malo vise ruralno, u neko selo.Sad smo u gradu. To je plan, za sada
Napokon ćemo Odin i ja u lov

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Negde malo vise ruralno, u neko selo.Sad smo u gradu. To je plan, za sada
Ma znam, al to moras da raskacinjes, pakujes. Mi smo sve ostavili i nama su sve ostavili, lakse tako valjda svima. Moj muz zapeo da nosi frizider, jedva sam ga odgovorila da ne teglimo. Mi u stanu tamam zamenili sve sto je crklo od prethodnog vlasnikaAko i dalje ostaješ u blizini možeš da prevezeš uređaje koji ti se sviđaju. Mislila sam da ideš negdje dalje, pa da je problem za prevoz stvari.
Je li prodaš to ili ostaviš onako?Ma znam, al to moras da raskacinjes, pakujes. Mi smo sve ostavili i nama su sve ostavili, lakse tako valjda svima. Moj muz zapeo da nosi frizider, jedva sam ga odgovorila da ne teglimo. Mi u stanu tamam zamenili sve sto je crklo od prethodnog vlasnikaovaj decko sto je kupio je sad miran
Zavisi kako se dogovoris. Mi smo sve ostavili besplatno i nama su. Al drugarica je kupila stan i tip joj prodao masinu za ves. Nudio joj i garnisle i zavese za 300 funtiJe li prodaš to ili ostaviš onako?
Ovde traže neke nenormalne cifre za stvari u stanu, doduše naši. Smiješno šta i koliko cijene.Zavisi kako se dogovoris. Mi smo sve ostavili besplatno i nama su. Al drugarica je kupila stan i tip joj prodao masinu za ves. Nudio joj i garnisle i zavese za 300 funtikoje 99.99% nece moci da koristi u novoj kuci..
zavisi kakav ti prodavac zapadne
bar nešto da opališ, zauvar jeS oprostenjem, opaljujem na konferenciji
Tema ekonomija e usluge aplikacije i sl
Dakle dosadno do bola![]()
Opalim tebar nešto da opališ, zauvar je
Ada nije Gaša, nego Gašo : )Zar nije bio Gaša Knežević, on je bio ministar kad je moje starije dete krenulo u srednju školu.
Ko pije Radenskudeco čuvajte se škole
Slušam Dragstor zabavne muzike Radio Beograda 202, grickam čokoladu i pijem kafu.
Ja nemam smenu, ako me mrzi naspavam se pa odem na posao po podneJao deco nemojte da kombinujete jutarnje smene sa nocnim bahanalijama
Belu macku ne vidim![]()
dobro jutro!Ustao u pola 3, forumasim![]()