pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.157
kolko zgibova cepaš?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne radim jos klasicne. Radim one negativne, da se spustam ili asistirane trakom.kolko zgibova cepaš?
kažu da stopala i uši rastu celog života.Bas su dobre i jedva cekam da stignu. Kalupi su im manji tako da narucih damski broj 42![]()
А сисе? Ништа?kažu da stopala i uši rastu celog života.
tako sam čula, stvarno.
Odlična...ako hoces nesto dobro uzmi gopro
recimo ovaj model je solidan
https://gopro.com/en/us/shop/cameras/max/CHDHZ-202-master.html
da nemaš print?
magijo a i tebi je slatko da napušiš nije da nije))))))))))
Koliko se sjećam bio je kažnjen.sta je meni slatko ili nije nema veze sa ovim. forumashica koja nikog nije vredjala je otisla, jer je u kratkom roku dozivela gomilu uvreda, bez da se gospodin koji je vredjao adekvatno kazni.
Koliko se sjećam bio je kažnjen.
Ma to ce sve biti ok. Uopste ne sumnjam.Ne znam šta bih ti rekla, sestro slatka
Osećam se I dalje kao dete u prvom razredu koje uči slova
Polako, ali baš polako se nazire drveće u šumi i trebaće mi vremena, ali vremena bar sad imam![]()
Malo sam popricala sa njegovom ekipom sa snowboardinga i biciklizma i dali su mi par dobrih saveta.Odlična...
BaNbi, javi ako ne naručuješ online, ili ako naručuješ, a nađeš bolju cijenu. Lokdaun za sve, kod vas podržavam, xoxox.... I 10.000 protestanata na ulici pre neki dan, najs, veri najs ( :
Ne znam šta bih ti rekla, sestro slatka
Osećam se I dalje kao dete u prvom razredu koje uči slova
Polako, ali baš polako se nazire drveće u šumi i trebaće mi vremena, ali vremena bar sad imam![]()
Očekujem da se prema meni svako ponaša onako kako se ja ponašam prema njima. Da li je to možda problem?
To je ono kada si mi rekla na temi o dijeti" Ne seri!"Ja kada se ponašam prema tebi kako se ti ponašaš prema meni, dobijem kaznu od moderacije. A tebi ne fali dlaka sa glave, još mene ubedjuju da sam luda.
Naravno da nije, ima ljudi koji ne mogu da podnesu kad neko kaže npr.da ne voli švarglu, a oni je obožavaju. Odmah budu uvređeni! Ali to što su oni uvređeni ne znači da neko drugi nema pravo da ne voli švarglu, i da ne pristaje da je jede. Ne želi je na svom tanjiru.Nije uvreda samo psovka