Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Onda nisi za moderatora, neko voli plavu, a neko npr.žutu boju. Ko si ti da namećeš svoje stavove ovde?! Samo treba da vodiš računa da njihov razgovor ne pređe u vređanje. I da im dozvoliš da brane lepotu plave ili žute boje, kako im je po volji.
Neke od tih „lepota“ su zakonom zabranjene i ne spadaju pod „izrazavanje misljenja“, vec diskriminaciju.

Ima nas i koji ne stižemo da pišemo sa posla a još manje od kuće.
Mada mi se sve nekako i obesmislilo, lagane (ili manje lagane) dnevne teme zbog kojih sam dolazila je potisnula jako loša energija, što avax/provax prepucavanjima, što onim silnim lgbt lobi teorijama i koječim.
Meni smeta ta energija i verujem da nisam jedina.
Svesna sam da nije život samo cveće ptice proleće, ali baš zato što nije samo to, i šro mi je dosta sranja kojim sam svakodnevno okružena, ovde želim neki drugačiji sadržaj.
Ako ga ima super, ako ne - bože moj, živelo se i pre i mimo krstarice
Slicno kao i kod Lunase.
Nekada stvarno nemam vremena za pisanje.
A insistiranje na nekim tema je stvarno napravilo losu atmosferu na forumu. Uvek isto, isti ljudi, isto lobiranje i misionarenje. Nema tu diskusije.

Inace, kod nas opet lockdown od ponedeljka. :aha:

Videcu da danas otrcim do radnje, da muzu kupim action cam za kacigu (za bicikl ili za snowboard). To ce mu biti jedan od poklona za Bozic. Problem je sto se ja tu ne razumem, pa bolje da idem negde, gde me mogu dobro posavetovati.

Poslednja izmena:
FB_IMG_1637189144623.jpg

Jesmo različiti ali smo ipak godinama bili interesantna zajednica koja je funkcionisala. Svako je mogao da nađe mesto i društvo za sebe. Toga više nema, nema različitosti, nema kutaka, nema diskusija, ubeđivanja, prepucavanja, slaganja i neslaganja, ima samo jedna grupa, jedan smer i pravac, onaj koji je blizak moderatorima. Oni diktiraju. Ili si sa njima, ili te nema.

Da smo reagovali na svaku nepravdu koja se ovde dešavala mnogi bi ostali, ovako im je zajednica okrenula leđa, potpuno je normalna reakcija napustiti društvo koje te odbacuje.

Da li znaš zašto je napustila forum?
Ne znam, ali pretpostavljam :lol:

• Haha
Reactions: Em.
Zar nije lockdown samo za nevakcinisane?
Od ponedeljka je za sve.
Planirano je do 13. decembra, ali to vrlo lako moze da se promeni.

Od februara je obavezna vakcina.
Ne znam kako ce to izvesti.

Muz od koleginice ima vec treci put koronu i dok su mu prva dva oboljenja prosla kao blazi oblik gripa ovaj treci ga rastura. Mozda ce morati u bolnicu. Upala oba plucna krila. Nije vakcinisan. Mislio je da je zasticen kad ju je vec dva puta dobio. Ona jeste vakcinisana i do sada se niti jednom nije zarazila, ali to nije pravilo. Prvi put cujem da se neko i treci put zarazio. Uzas.

Ljudi moji ne mogu vam opisati koliko sam umorna
1 ne spavam danima dobro
2 tereni cele nedelje

Danas mi seta zemlja pred ocima, sve me boli, jedva hodam, kao da me pregazio kamion

Mozda me i lomi neki virus ko ce ga znati

Sutra sam jutarnja smena pa popodne picimo u golubac, u nedelju ustajanje u zoru pa obilasci .....znaci naspavacu se NIKAD

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back