Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma kakvo zezanje
Logor banjica
Fotkamo exponate za publikaciju
A exponati su sve sto su ljudi koristili i pravili u zatocenistvu, tu ih zatvore, muce, pa streljaju
Ima i decijih igracaka jer su komplet porodice bile ovde
I vezova rucnih, zene i deca vezli rucno na komadicima platna koje nadju, da prekrate vreme, sa izvezenim porukama
Nije mi dobro ceo dan
Jos imam traume iz djetinjstva i od serije "Banjica".

Nisam ni trazila da traje vecno vec da pokupi par mrva bez da ga molim
:D
Daj sliku tvoje mocne masine
IMG-0642276ccc26404372cd5e272dec2406-V.jpg

Razmišljam kako nekad nismo nikad bili sami, uvek je bilo nekog sa kim si mogao da pričaš do zore ako si raspoložen. Zar je moguće da od onolikog broja posetilaca samo na naš pdr žene, ne svrati niko od 17h danas :eek: prosto neverovatno, šta je rasteralo onolike članove :(
Baš mi nije jasno....

Razmišljam kako nekad nismo nikad bili sami, uvek je bilo nekog sa kim si mogao da pričaš do zore ako si raspoložen. Zar je moguće da od onolikog broja posetilaca samo na naš pdr žene, ne svrati niko od 17h danas :eek: prosto neverovatno, šta je rasteralo onolike članove :(
Baš mi nije jasno....

Mnogo toga, pretpostavljam.

Sećam se i ja tog perioda.

Ja dok dođem s posla, bude pustoš.
Tek poneko, po nekim temama.
I nije samo ovde na ženama.
Slična situacija je i na drugim podforumima.

Mnogo toga, pretpostavljam.

Sećam se i ja tog perioda.

Ja dok dođem s posla, bude pustoš.
Tek poneko, po nekim temama.
I nije samo ovde na ženama.
Slična situacija je i na drugim podforumima.

Većina ljudi ovde piše sa posla, verovala ili ne. Zato nikog nema posle 17h :lol:
Jedna forumašica je izjavila da nije luda da troši svoje privatno vreme na forum.

Baš mi nije jasno....
Jesmo različiti ali smo ipak godinama bili interesantna zajednica koja je funkcionisala. Svako je mogao da nađe mesto i društvo za sebe. Toga više nema, nema različitosti, nema kutaka, nema diskusija, ubeđivanja, prepucavanja, slaganja i neslaganja, ima samo jedna grupa, jedan smer i pravac, onaj koji je blizak moderatorima. Oni diktiraju. Ili si sa njima, ili te nema.

Da smo reagovali na svaku nepravdu koja se ovde dešavala mnogi bi ostali, ovako im je zajednica okrenula leđa, potpuno je normalna reakcija napustiti društvo koje te odbacuje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back