Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
e imala sam i ja jedanJa sam sada kupila jedan mali samsung, vuce kao popizdeo
isto mislim samsung ili lg
super je bio
al ovaj svabo ima kapacitet ko da je na oktoberfestu trenirao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e imala sam i ja jedanJa sam sada kupila jedan mali samsung, vuce kao popizdeo
A probala si karcher?Meni je ipak omiljeni usisivač Philips.
Jos imam traume iz djetinjstva i od serije "Banjica".Ma kakvo zezanje
Logor banjica
Fotkamo exponate za publikaciju
A exponati su sve sto su ljudi koristili i pravili u zatocenistvu, tu ih zatvore, muce, pa streljaju
Ima i decijih igracaka jer su komplet porodice bile ovde
I vezova rucnih, zene i deca vezli rucno na komadicima platna koje nadju, da prekrate vreme, sa izvezenim porukama
Nije mi dobro ceo dan
Svi oni u pocetku vuku...Ja sam sada kupila jedan mali samsung, vuce kao popizdeo
Pa ok. Nije ništa nije napravljeno da traje večno.Svi oni u pocetku vuku...
Nisam. Ali sam imala Philips koji mi je trajao više od 10 godina i onda sam opet uzela Philips.A probala si karcher?
Nisam ni trazila da traje vecno vec da pokupi par mrva bez da ga molim
Daj sliku tvoje mocne masine
Indobiia se ta posuda sto ide na drsku, uz njega, super stvar, sve tu udje peakticno i nju ocistis posle usisavanja
ovakav imam i u stanu, a imala sam drugi i u poslovnom prostoruZa stan eksta, ja se odusevila kako lepo vuce i radi
fotoDanima spavam katastrofabem ti
Nacepi me zmajko danas fensi teren sminkica kosuljica
Razmišljam kako nekad nismo nikad bili sami, uvek je bilo nekog sa kim si mogao da pričaš do zore ako si raspoložen. Zar je moguće da od onolikog broja posetilaca samo na naš pdr žene, ne svrati niko od 17h danasprosto neverovatno, šta je rasteralo onolike članove
![]()
Baš mi nije jasno....
Mnogo toga, pretpostavljam.
Sećam se i ja tog perioda.
Ja dok dođem s posla, bude pustoš.
Tek poneko, po nekim temama.
I nije samo ovde na ženama.
Slična situacija je i na drugim podforumima.
Jesmo različiti ali smo ipak godinama bili interesantna zajednica koja je funkcionisala. Svako je mogao da nađe mesto i društvo za sebe. Toga više nema, nema različitosti, nema kutaka, nema diskusija, ubeđivanja, prepucavanja, slaganja i neslaganja, ima samo jedna grupa, jedan smer i pravac, onaj koji je blizak moderatorima. Oni diktiraju. Ili si sa njima, ili te nema.Razmišljam kako nekad nismo nikad bili sami, uvek je bilo nekog sa kim si mogao da pričaš do zore ako si raspoložen. Zar je moguće da od onolikog broja posetilaca samo na naš pdr žene, ne svrati niko od 17h danasprosto neverovatno, šta je rasteralo onolike članove
Baš mi nije jasno....