Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma mene su iznervirali oko garancije
pokrivenost je dobra i paketi nude dosta za te pare, cak i sa poskupljenjem
al su mi u startu prodali neispravan uredjaj
tri puta servisirali istu stvar, tri puta razlicit kvar pisali i na kraji trazili da sama platim servis vise nego sto vrijedi telefon
a mi dva paketa imamo kod njih vec deceniju
znaci, prcas me u mozak za sto evra
tako se gube korosnici
cerka je otkupila posle godinu dana mob iz firme i poklonila mi za rodjendan
meni je istekao ugovor kod telenora i ne mogu da ih se otresem sa navalama poziva i poruka da produzim ugovor, uzmem novi paket i kupim novi uredjaj
pri tom, nemaju u ponudi povoljan paket kao ovaj koji sam uzela pre toga sa ponudom koja meni treba
poslednji put sam im rekla da cu da ih blokiram

Vrlo verovatno ću negde u martu da pređem u A1, em su jeftiniji em su neograničeni. Neću više da dozvolim da u sred bolnice ostanem bez minuta, još za više para. Ne puno više, ali više. Telefon da menjam neću, ovaj mi je dobar i mislim da će biti takav bar još godinu-dve.

Ma odgovara mi koji ce da vuce a ne da ga molim da usisa 2 mrvice.
Ovo ne kapiram. Ne proizvode ga vise uopste ili sunproizvodjnu ustupili nekom drugom.
Delove imaju.
Ma uzecu ga . Do sada sam 10 promenila. Ajdjos ovih 8000 da dam pa ladno sam mogla dyson da kupim.
Fala vi
Ja imam wd3. Sve je tačno što je vraga a napisala za kratak kabl i pregrevanje, ali zato može čoveka da usisa. Od kako sam njega kupila, svanulo mi.

Ma odgovara mi koji ce da vuce a ne da ga molim da usisa 2 mrvice.
Ovo ne kapiram. Ne proizvode ga vise uopste ili sunproizvodjnu ustupili nekom drugom.
Delove imaju.
Ma uzecu ga . Do sada sam 10 promenila. Ajdjos ovih 8000 da dam pa ladno sam mogla dyson da kupim.
Fala
Ja imam wd3. Sve je tačno što je vraga a napisala za kratak kabl i pregrevanje, ali zato može čoveka da usisa. Od kako sam njega kupila, svanulo mi.
To je pisala Mali roker

Gledam wd 2 i wd3. Koji da uzmem?
@Tonci Provala @Golub
Joj ne znam, ja nešto više nisam zaljubljen u ovog mog WD2.
Smeta mi što je bučan, što ima samo jednu brzinu (a ne sećam se da sam ikad smanjio brzinu na nekom usisivaču), kratak kabl...
Što bi reko onaj kinez - nisam ja gladan, nego besan.
A koliko vidim isti su, jedino što je wd3 veći.

Meni je za 65kvm WD2 više nego dovoljan, bio bi dovoljan i za 200kvm

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back