mali roker
Buduća legenda
- Poruka
- 33.083
I ja bih da se prošetam tuda.
Deluje mi baš opuštajuće.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ohohoho, zabice ovo je vrlo vredna info
Ja ne postizavam, od sinoć 3 posta na temiEvo, vrlo, hvala na pitanju, a vi?
Forum je božje živahan, ne mogu sve da ispratim![]()
Ohohoho, zabice ovo je vrlo vredna info![]()
Kako je s temperaturom?...eto tako...
Kako je s temperaturom
e to nije nasledio od meneUčim dete da svira, začuđujuće dobro mu ide![]()
e to nije nasledio od mene![]()
Šta?impulsivno kupujem
joj
Eto, uvek treba probati i ničije mišljenje ne prisvajati kao svoje.Ja ne volim rolke zato što mi stežu vrat.I zato što me moja mama još kao devojku ubedila da mi ne stoje lepo, jer imam kratak vrat.
Prošle godine moja kuma naruči preko nekog profila na FB rolke, čuje to naša zajednička drugarica, naruči i ona. Kuma svoje nosi, oduševljena, a ovoj se ne dopadaju jer su uz telo, i da meni i kumi te koje je kupila. Ja bila u fazonu da neću ni da je uzmem, šta će mi kada ne nosim, ali kako je trebalo da putujem, uzmem da putujem u njoj, i kažem kumi da ću joj dati čim se vratim.
Sada mi je ta rolka omiljeni komad garderobe. Toliko je meka, i topla, i uopšte me ne steže. Njih dve pojma nemaju gde su naručile, a ja bih sebi naručila u još nekoj boji.
Pogledaću, mada mislim da sam videla. Meni odgovaraju ležerne, ako nisu, džaba.Ove su baš meke, ne stežu uopšte. Samo nisu ležerne, nego su uz telo. Eno me na Da vas vidim danas u toj rolci.
dobre suŠta?
E čekaj da te pitam kakve su rolke u Lindex-u i jesu li skupe?
E hvala ti, ići ću dok izađem iz bolnice ako stignem pre puta, ako ne, kad se vratim. Treba mi par komada, onda sam mirna do proleća.dobre su
dobre su i u c&a, a duplo si jeftinije![]()