Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
Cirkacu rakijicu, ponela sam odličnu kajsijušta cirkaš

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cirkacu rakijicu, ponela sam odličnu kajsijušta cirkaš
mislis one na koje treba da dodjete?i ja kad tebe koja neverovatna koincidencija
jel su to one što ti znaš da praviš
ponosim se tobomCirkacu rakijicu, ponela sam odličnu kajsiju![]()
To upravo sada idem da radim do kraja dana, baš je lepo vreme napokonja nista od svega toga
obula bih nesto udobno i smucala se po gradu
pa damislis one na koje treba da dodjete?
ne odosmo na oproštajni ručakTo upravo sada idem da radim do kraja dana, baš je lepo vreme napokon![]()
Vi ste se to preselili?jbt 400 eur mi traze da izbace stvari iz starog stana
da imam antikvitete kazu bilo bi jeftinije![]()
ma jokVi ste se to preselili?
jbt za te pare platiš dvojici vukovaca karte da te presele za minuta 23Nama su trazili 1500 da nas presele, ja nisam htela bilo mi puno. Da nisu dosla 2 tipa sa kriketa, mladi mogu volu rep da iscupaju, ne znam kako bih uspeli da se preselimo
pa kad neš da zoveš ortake odavdem ti plaćajnasla sam onaj reto centar, bivsi zavisnici, dolaze za normalnu cenu i nose
sta im treba uzmu, ostalo nose na deponiju
aleluja
jes da se pokocite pa posle terapeute da vam placampa kad neš da zoveš ortake odavdem ti plaćaj![]()
dobra računica takijes da se pokocite pa posle terapeute da vam placam
trebaju ti neki svjeziji ortacijes da se pokocite pa posle terapeute da vam placam
trebajutrebaju ti neki svjeziji ortaci![]()
E upravo sam mislila na tebejbt za te pare platiš dvojici vukovaca karte da te presele za minuta 23
jao bre pa kontaktiraj nego šta, pravite neki biznisE upravo sam mislila na tebetrebaju mi ispeceni zamrznuti kroasani, da kontaktiram onaj kontakt sto si mi dao?
A to plati dvojici vukovaca, nema leba. Trazila sam skoro nekog za poravljanje maltera u zidu i da se dozida jos par redova cigli, ne mogu nikog da nadjem da dodje... ovde mi traze 6500 funti za to
Ma jok bre, nego danas cu sutra cu...jao bre pa kontaktiraj nego šta, pravite neki biznis
ja se baš smorio reko ne odgovaršmi, da li sam nešto loše napisao drž ne daj
Neckala sam se do pred sam polazak, jer tamo nije bilo kise ko ovde, mirnije je, ovde je haos vecipa otkazi onda
jbes zabavu od koje ces se kasnije lijeciti
jao divno