Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jbt za te pare platiš dvojici vukovaca karte da te presele za minuta 23
E upravo sam mislila na tebe😁 trebaju mi ispeceni zamrznuti kroasani, da kontaktiram onaj kontakt sto si mi dao?

A to plati dvojici vukovaca, nema leba. Trazila sam skoro nekog za poravljanje maltera u zidu i da se dozida jos par redova cigli, ne mogu nikog da nadjem da dodje... ovde mi traze 6500 funti za to

E upravo sam mislila na tebe😁 trebaju mi ispeceni zamrznuti kroasani, da kontaktiram onaj kontakt sto si mi dao?

A to plati dvojici vukovaca, nema leba. Trazila sam skoro nekog za poravljanje maltera u zidu i da se dozida jos par redova cigli, ne mogu nikog da nadjem da dodje... ovde mi traze 6500 funti za to
jao bre pa kontaktiraj nego šta, pravite neki biznis
ja se baš smorio reko ne odgovaršmi, da li sam nešto loše napisao drž ne daj

pa otkazi onda
jbes zabavu od koje ces se kasnije lijeciti
Neckala sam se do pred sam polazak, jer tamo nije bilo kise ko ovde, mirnije je, ovde je haos veci
Isla sam ipak
Divno je bilo, super i krasno
Suma magla i malo kise...predivno....obozavam maglu i takvo vreme
Ali
Mokre noge sve vreme, gore suva odeca sve ok, ali noge mokre jer djubre iz dekatlona sa deklaracijom voterpruf propustilo posle dva sata kroz blato (to sam i ocekivala jer dobra nepropusna cizma je mnogo skuplja od tog djubreta, al aj)
Uvece sam upala u ledenu recicu do pola listova pa sam jos par sati tako mokra dole isla kroz sumu...extra :lol:
Sve u svemu juce oko 11 uvece stigli nazad u bg, ja lepo u apoteku ajmo levofloxacin molicu, popila u ponoc odmah prvu tabletu.... uopste necu da cekam da vidim da li ce besika da prezivi tu zajebanciju, odmah krenula terapiju ko da vec jeste upala...pa nek bude sta bude....

Evo vam i jedan pozdrav mog novog drugara iz jucerasnjeg provoda 😁🤗

IMG-1bd3e293e4365ca78d784c3355adf860-V.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back