Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
o redz tako si posebnaJa imam.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
o redz tako si posebnaJa imam.
o redz tako si posebna![]()
Da pa i ja tamo drzim svasta za rezervu, ako pokisnem, smrznem se ili skuvamja sam obukla tanku pamucnu haljinu i tanju jaknu i kuvam se
navecer cu se smrznuti vjerojatno
al imam vuneni vesela penzionerka ogrtac u kancu za slucaj nuzde![]()
Egzibicionista u nastankuja nemam nikad nista da obucem
kad malo bolje razmislim najbolje je da se i ne oblacim
Ajde zna se šta je preče. Slavićeš odlozenoKonačno se dogoborih sa doktorima. Ponovo u subotu pcr, u ponedeljak bolnica. Sve, sve ali nisam očekivala da rođendan provedem tamo, mada ko mene šta pita. Nije ni važno kao da ga slavim, nego eto rađe bih da budem kod kuće tog dana, ili kod dece kako sam planirala. Eto tako...
Slažem seAjde zna se šta je preče. Slavićeš odlozeno![]()
Brate 2010. god
I jaJa se evo pričestio iz iste kašikice sa još trista i kusur njih, ćerka imala ljubio se, tast i šurak imali, ljubio se,
snajkine sestre muž imao pio snjim kafu ništa. Ja sam izgleda imun na koronu ČP
Ja nemam pojma da ispod slika ima i tekstČitam Kama sutru.Interesantna knjiga.
Ima i dobrih ljubavnih savjeta...ako želiš da se oženiš nekom djevojkom, neka ti pomognu i prijatelji tako što će skretati pažnju na mane tvojih konkurenata,a preuveličavati tvoje vrline.![]()
Nema uopšte nikakvih slika.Ovo je neko skraćeno izdanje.Ja nemam pojma da ispod slika ima i tekst![]()
pa mi da pricamo po komsiluku ne bi stigle na forum : )))Nema uopšte nikakvih slika.Ovo je neko skraćeno izdanje.
Ali vrlo zanimljiva...šta da ti kažem kad u žene koje je lako osvojiti spadaju one koje sjede i pričaju po komšiluku ili stoje na vratima svoje kuće.
Pitam se u koju kategoriju bi spadale forumašice.![]()