Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako bre opet imas koroncinu?
kad si imala proslu?
i najvaznije, kako si i kako mi je sestric?
Ja se evo pričestio iz iste kašikice sa još trista i kusur njih, ćerka imala ljubio se, tast i šurak imali, ljubio se,Prošlu imala u martu, evo sad opet.
Sestrić bezobrazno, dakle dobro![]()
nisu prezivile zombi apokalipsuPun je voz neke djece maskirane, 90% su kao krvavi i ranjavi i sa nekim sjekirama i noževima. Gdje su princeze nestale?
Čuj produžena. Stalno neke nove informacije.Zvala jutros Onkologiju zbog terapije. Rečeno mi je da ujutro odradim pcr test jer kažu postoji i neka produžena korona. Pojma nemam niko mi to do sada nije spominjao. Uglavnom oni će dobiti taj nalaz, a i ja, pa ćemo onda videti šta dalje.
Ili bolje rečeno zajebancije. Samo bzvz da mlatim na drugi kraj grada, a moraću još jednom kad isplaniraju terapiju, zbog ulaska u bolnicu. Luda kuća, ali šta ću.Čuj produžena. Stalno neke nove informacije.
ovi nabrojani nepušači jel tako?Ja se evo pričestio iz iste kašikice sa još trista i kusur njih, ćerka imala ljubio se, tast i šurak imali, ljubio se,
snajkine sestre muž imao pio snjim kafu ništa. Ja sam izgleda imun na koronu ČP
Produzena Korona ili Long Covid se javlja u velikom broju slucajeva kod pac koji su prelezali i to u bilo kom obliku klinicke slike. Lakom, srednjem ili teskom. Karakteristeke su obicno glavobolja, bezvoljnost, slabost, bolovi u mišićima, kostima i zglobovima, malaksalost, tremor, nesanica, dijareja, gubitak apetita. Ide i do depresije.Ili bolje rečeno zajebancije. Samo bzvz da mlatim na drugi kraj grada, a moraću još jednom kad isplaniraju terapiju, zbog ulaska u bolnicu. Luda kuća, ali šta ću.
Nemo da se zentaš bio sam nedelju+2 u karantinu nigde nisam izlazio pre nego što sam siguranovi nabrojani nepušači jel tako?
Meni se spava pa sam mislila da je od korone, ali isto tako se spava i mojoj drugarici koja nije imala koronu. Nemam pojma rekli su mi da uradim test, uradiću, ne pravim pitanje. Jedina muka je što mi je daleko i moram rano da krenem.Produzena Korona ili Long Covid se javlja u velikom broju slucajeva kod pac koji su prelezali i to u bilo kom obliku klinicke slike. Lakom, srednjem ili teskom. Karakteristeke su obicno glavobolja, bezvoljnost, slabost, bolovi u mišićima, kostima i zglobovima, malaksalost, tremor, nesanica, dijareja, gubitak apetita. Ide i do depresije.
A ima I organskih ostecenja. Napomenucu da svako ko je prelezao Covid u poslednjih godinu dana od cega god da umre pise se post Covid.