Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mogu da se nauče da se ne penju, ne prave štetu, al pošto su često i pametnije od nekih vlasnika, isteraju svoje...da se pentraju, ruše, zavlače u krevet....i mogu da vam pojedu cveće, ako ih ne odučite.

Donekle mogu odlično da se vaspitaju.
Tesko.Mi smo imali napolju jedan sto, stalno su se pentrale.Mozes ih sto puta tjerati, ne pomaze.
Nisu jele cvijece, ali jesu lubenicu. 🙂
Inace im ne treba davati riblje kosti jer se mogu lako zadaviti, iako u crtanom filmu jedu.🙂
A nisu bile ljubitelji ni mlijeka.

Tesko.Mi smo imali napolju jedan sto, stalno su se pentrale.Mozes ih sto puta tjerati, ne pomaze.
Nisu jele cvijece, ali jesu lubenicu. 🙂
Inace im ne treba davati riblje kosti jer se mogu lako zadaviti, iako u crtanom filmu jedu.🙂
A nisu bile ljubitelji ni mlijeka.
Pa to su ove spoljne mačke...

Joj! Ne mogu više, majke mi. O mačkama.
Pišemo se neki 2. put.
Poyyyy lol

Mорам да напишем текст контур пастом на дасци (мужевљев купац змаја тражи) и страх ме је. На папиру иде сјајно а овде не смем да погрешим.
Jel možeš olovkom prvo?
Imaš i neke app za telefon gde ubaciš sliku, pa gledaš na ekranu, a crtaš dole, bukvalno kroz kameru. Ne znam da li ti pomaže to možda...

I ja sam imala mačkonju koji je svuda išao sa mnom. Bio je verniji i privrženiji od bilo kog psa.
Пси нису верни и привржени, пси су чопораши. Следе вођу. Људи из свог нарцисизма то приписују не знам каквој емоцији односно карактерној особини коју нити једна животиња не може имати.

Kakva budalaština....

Za šetačice mačaka: a gde ste ih šetale?

Tako jedna šetala mačku, pa su je 2 sata skidali sa drveta lol
Mačku.
ma oko bloka
tad smo na vidikovcu zivjeli
i kad god idem s tvorom u setnju
ili kad vodimo psa macke idu s nama
niko ih nije cak ni zvao : )
onda se macka na kraju setnje vrati s nama kuci, a macak smugne negdje..bice u kafanu 😆

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back