moonja..
Buduća legenda
- Poruka
- 32.928
Ma, jbte, na tarabi ....Ne možete ni ti ni Limun da znate da bi im stan smetalo za život.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma, jbte, na tarabi ....Ne možete ni ti ni Limun da znate da im stan ne bi smetalo za život.
Koju prirodu sa tvoje terase, šta ti misliš da mačke imaju teleskop?Да природу гледа кроз прозорско стакло. Јеси паметан у пм.
Koju prirodu sa tvoje terase, šta ti misliš da mačke imaju teleskop?
Kaži da.bi to smetalo tvom komforu, još i da kupujem hranu, vakcinišeš..ma idi ...
Mačka ne dobacuje dotle...eto koliko znaš...mačke čulo percepcije su - brkovi primarno.Егоцентричан си па мислиш да и други јесу. Да, са моје терасе види се ливада, дрвеће, небо и река.
Да животињу осудим на две собе и предсобље. НЕ. Ко нема двориште, не треба да их има.
To uopšte nije istina. Moje komšije imaju 2 velika psa, koji imaju na raspolaganju veliko dvorište, budu i u kući kao i ti psi držani samo u stanu, redovno ih šetaju, treniraju. Uvek pomislim kako je lepo i njima, i mačkama od drugog komšije koje su ceo dan kod mene u dvorištu, sele se sa jastuka na jastuk, tražeći sunce ili hladovinu, zavisno od vremena. Puno je zelenila, ptica, veverica, ježeva, blizu je šuma...žive kako i trebaju da žive. U prirodi.I ja svasta nesto ne razumem, ali sam zena sirokih pogleda pa svakome na i po volji.
Nema zayebancija oko pasa, samo plezir i smeh, zezanje. Ja sam dva sata dnevno sa psom
napolju, meni je ta setnja eliksir lepote, pameti i mladostii. Oboje znaci profitiramo, i pas i ja.
Najsrecniji su psi koji zive bas u stanu jer sa njima mora da se ide u stenju, ovi po avlijama otupave,
niko se o njima i ne brine, nije dovoljno davati im da jedu i vodu.
Dlake, usisavanje ..to bre kažu..nesposoban sam da sa drugom vrstom delim prostor..kad vidiš mače sa polomljenim nogom pored kontejnera, ko ga ****....priroda mu je kontejner.
Више вреди дан слободе него година у соби. Изволи, иди на доживотну у Забелу са сат шетње дневно па се јави.
Не мешам се у природну селекцију. Помози једном, другом, трећем, ту краја нема.Pfff...znači, neka je u kontejneru 1 dan, nek crkne, pre nego što ćeš da joj pomogneš.
E, to jeste tačno.Не мешам се у природну селекцију. Помози једном, другом, трећем, ту краја нема.
Kako ti znas da im ne smeta?Ma, jbte, na tarabi ....Ne možete ni ti ni Limun da znate da bi im stan smetalo za život.
E, to jeste tačno.
Ali, nikome? Šta je onda to?
Pomognes mu i das nekome ko ima usloveDlake, usisavanje ..to bre kaži..nesposoban sam da sa drugom vrstom delim prostor..kad vidiš mače sa polomljenim nogom pored kontejnera, ko ga ****....priroda mu je kontejner.
One su prilagodljivi komformisti.Kako ti znas da im ne smeta?
Macke vole da lutaju,love,sta ce raditi u stanu sama,bez vlasnika osam sati?
Da gleda tv?![]()
Da,znaju da misa donesu na prag i ostave. To je njihov nacin da pokazu zahvalnost.To uopšte nije istina. Moje komšije imaju 2 velika psa, koji imaju na raspolaganju veliko dvorište, budu i u kući kao i ti psi držani samo u stanu, redovno ih šetaju, treniraju. Uvek pomislim kako je lepo i njima, i mačkama od drugog komšije koje su ceo dan kod mene u dvorištu, sele se sa jastuka na jastuk, tražeći sunce ili hladovinu, zavisno od vremena. Puno je zelenila, ptica, veverica, ježeva, blizu je šuma...žive kako i trebaju da žive. U prirodi.
Ponekad nađem udavljenog miša na travnjaku, valjda da se oduže za gostoprimstvo.![]()
Znači, odneseš je sa sobom, a ne prođeš pored nje kao poovanjak... A kao još ih voliš. Tvrdiš.Pomognes mu i das nekome ko ima uslove![]()
One su prilagodljivi komformisti.
Šampioniž
Otkud znam, uglavnom, mačke su, a to si primetila, noćne tice.
Takođe su i inteligentne (skoro sve) pa lako nađu zabavu. Mogu da motaju kuglicu od ali folije satima...
A mogu i da setaju po sudoperu u mom odsustvu.One su prilagodljivi komformisti.
Šampioniž
Otkud znam, uglavnom, mačke su, a to si primetila, noćne tice.
Takođe su i inteligentne (skoro sve) pa lako nađu zabavu. Mogu da motaju kuglicu od ali folije satima...
Pa vrv...A mogu i da setaju po sudoperu u mom odsustvu.![]()
Што ти не покупиш неког пса луталицу. Само расно, јел.Znači, odneseš je sa sobom, a ne prođeš pored nje kao poovanjak... A kao još ih voliš. Tvrdiš.
Ne kažem sad da.sve.mačke sa parkinga pokupiš sa sobom....
Ja ti pominjah da sam ponijela mace sa sobom iz grada jer je islo za mnom.Znači, odneseš je sa sobom, a ne prođeš pored nje kao poovanjak... A kao još ih voliš. Tvrdiš.
Ne kažem sad da.sve.mačke sa parkinga pokupiš sa sobom....
Pa lepo, ja to pozdravljamTo uopšte nije istina. Moje komšije imaju 2 velika psa, koji imaju na raspolaganju veliko dvorište, budu i u kući kao i ti psi držani samo u stanu, redovno ih šetaju, treniraju. Uvek pomislim kako je lepo i njima, i mačkama od drugog komšije koje su ceo dan kod mene u dvorištu, sele se sa jastuka na jastuk, tražeći sunce ili hladovinu, zavisno od vremena. Puno je zelenila, ptica, veverica, ježeva, blizu je šuma...žive kako i trebaju da žive. U prirodi.
Ponekad nađem udavljenog miša na travnjaku, valjda da se oduže za gostoprimstvo.![]()
Naravno da necu sape na sudoperi.Pa vrv...
Znači neću šape na sudoperi...a Branka kaže, ne smeta ili je nauči da se ne penje, može i to.
Koja Branka...neka tamo, otkud znam, Desa...
И робијаши се забављају правећи Ајфелове куле од палидрваца.
Ne, pokušavao sam i mlatio se po azilima, proveo sate. A na štene nisam naišao usput , uzeo BiH ga.Што ти не покупиш неког пса луталицу. Само расно, јел.