Troja
Buduća legenda
- Poruka
- 26.477
I mene svi pitaju, narocito ljudi sa decom.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
isto, leja npr seta pustena velikim parkovima i kada vidim psa koji ima povodac uvek pitam vlasnika da li je ok da se pozdrave, ako je ok pustim da pridje ako nije nju pozovem da mi ide pored noge dok ne prodjemoJa uvek pitam jel smem da pomazim kuce i kad sam sa Odinom pitam jel sme da se pozdravi.
I mene svi pitaju, narocito ljudi sa decom.
Bože, pa koja sam ja nemajka i ujedno jedna nekulturna osoba. Puštam dete da mazi sve lutalice oko škole još od prvog dana, oni se sad već raduju kad ga vide. S tim da stane i sačeka da pas kog ne zna dobro, dođe kod njega. Jednom ga je jedan veći dečak gurnuo, ovaj pao, taj veći pošao prema njemu, stvorio se pas, stao ispred njega i lajao na velikog dečaka, pa je on otišao. I kao što rekoh, pomazim svakog psa koji dođe do mene, a dolaze....
upravoMeni je to stvar kulture.
upravo
ja kapiram da je kod nas i ta kinoloska kultura na niskom nivou
ali ne kontam ljutnju kada ljudima ukazes na to, pa valjda je ok znati i primeniti nesto sto samo dobro moze da donese
pa da, i onda bude zivotinja krivaMoja kobila je ujedala i gadjala zadnjom nogom i uvek mi je bila frka u Košutnjaku sa njom. Ima ljudi koji pitaju da pridju i tu bude sve ok, ali bilo je i onih koji samo pridju (a ona to ne voli i na to reaguje jer se plašila nepoznatih) i bilo je situacija da su se kidale jakne i slične stvari. Pri tom, konj može nekoga da ubije, ja ne znam kako ljudi ne razmišljaju.
Zvucna izolacija u zgradama je ispod nivoa prihvatljivog.Како ми то тужакање иде на нерве! Какви су то мозгови?
Шта ми све смета, па шта да радим, живим у згради.
Реагујем на малтретирање, насиље. А већина се баш на то прави глува.
Isto. S tim sto mene i napadaju psi, nije me nikada ugrizao nijedan ali mi se prijetece obracaju.Ništa ja to ne mazim, ne mrzim, ali prosto ni memam potrebu da se pipkam sa uličnim pa ni kućnim živuljkama. Volim da ih gledam ali iz daljine.
i ne treba limune ako se bojisNi u ludilu ne bih pomazila psa lutalicu.Prvo sto se bojim pasa , a drugo sto moze biti bolestan.
I trece, otkud ja znam sta on misli?![]()
e ovo je stara zgrada ali je zvucna stvarno dobraZvucna izolacija u zgradama je ispod nivoa prihvatljivog.
Ljudima je tesko da zadrze minimum privatnosti i sa sasvim uobicajenim ponasanjem.
Mi smo u staroj zgradi imali problem po vertikali. Culo se kada djeca kao nezdrava trce. Danas, navece kada se spoljna buka umiri, cujem sve sta se desava u dnevnoj sobi susjednog stana. Ne kao zagor, nego kao razgovjetan razgovor.
U takvim uslovima nije moguce ne smetati okolini, niti da tebi niko ne smeta.
moja kolegica je na kraju prodala stanZvucna izolacija u zgradama je ispod nivoa prihvatljivog.
Ljudima je tesko da zadrze minimum privatnosti i sa sasvim uobicajenim ponasanjem.
Mi smo u staroj zgradi imali problem po vertikali. Culo se kada djeca kao nezdrava trce. Danas, navece kada se spoljna buka umiri, cujem sve sta se desava u dnevnoj sobi susjednog stana. Ne kao zagor, nego kao razgovjetan razgovor.
U takvim uslovima nije moguce ne smetati okolini, niti da tebi niko ne smeta.
ali u vasem kosmiluku je dobra zvucna, da ne brinem ako se doselimo : ))moja kolegica je na kraju prodala stan
jer je izolacija bila toliko losa da nije mogla spavati
pri cemu komsije nisu bile neki ludaci
vec prosto zive ljudi svoje zivote
i nije ona njima nista zamjerala
jednostavno je ukapirala da mora otici odatle
Pa i meni često, valjda osete da me je malo i strah njih.Isto. S tim sto mene i napadaju psi, nije me nikada ugrizao nijedan ali mi se prijetece obracaju.
pa da li je stvar kulture traziti dozvoluMeni je to stvar kulture.
kod nas je prosjekali u vasem kosmiluku je dobra zvucna, da ne brinem ako se doselimo : ))
izrazi je osmehom, ne prija svakome tvoj dodir kao odraz ciste i lepe emocijepa da li je stvar kulture traziti dozvoluda se izrazi cista lepa topla emocija?
a i repertoar mu je dobar cenimkod nas je prosjek
cuje se kad komsija pjeva u kupatilu
al ima sluha covjek
pa da li je stvar kulture traziti dozvoluda se izrazi cista lepa topla emocija?
uzasana i repertoar mu je dobar cenim
u mom naselju svi imaju psee ovo je stara zgrada ali je zvucna stvarno dobra
msm ja ne cujem nikog, jedino je wc problematican i to bas malo
ljudi ispod i preko puta imaju pse, male lajavce, ja ih retko cujem i to se cuje jedva a laju normlano
ja prva nisam toleranta na onaj histerican lavez, stvori mi nervozu i sama ne bih mogla da trpim to