- Poruka
- 17.475
Ako nema temperatura može li biti upala?Evo me na Zvezdari čekam red. Čekaonice pune. Temperaturu nemam, ali nekako čudno dišem. Samo da nema upale.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nema temperatura može li biti upala?Evo me na Zvezdari čekam red. Čekaonice pune. Temperaturu nemam, ali nekako čudno dišem. Samo da nema upale.
Ne bi trebalo, ali sa ovim čudom od virusa se ništa ne zna.Ako nema temperatura može li biti upala?
Malaksalost od korone traje dugo,to je da tako kazem "normalan"simptom.Došla kući. Crp 49, leukociti 3,56, za jedno 5-6 dana da uradim d dimer. Sve je to lepo ali sam ja i dalje malaksala strašno. Eto.
Ide ka boljem, to je važno!Došla kući. Crp 49, leukociti 3,56, za jedno 5-6 dana da uradim d dimer. Sve je to lepo ali sam ja i dalje malaksala strašno. Eto.
Od 6mes. do god dana...a posle - ne zna se.A
Malaksalost od korone traje dugo,to je da tako kazem "normalan"simptom.
Neka te to ne sekira.
Hahaha...nisi valjda ozbiljan?Оооо-хо-хо-ооооооооооооо... види Лимунадицу, гланца гузицу и затеже сисиће, браво Лимуне, браво!
Лимунадица је постала "Најфитнес" форумашица!
Згодна та баба.Hahaha...nisi valjda ozbiljan?
Na tvoju ( i moju)zalost u pitanju je samo reklama za "bapski" pojas za ledja.
![]()
Sve babe su zgodne.Згодна та баба.
Glefam film "Sabirni centar".
Dobar je.![]()
naletim na tviteru na sliku brvnare na zaovinamaБрате, сестро Лимунадо, колико сам упознат са твојим форумским ликом и делом
већ колико сутра можемо очекивати нову тему о духовима?
П.С.
Поздрави бабу!
Meni je najdraža ona kad nehotice ukradu neki radar sa aerodroma(Negde na Forumu se pomenu Mućke)
Ja:
Pogledajte prilog 1036936
Bubnjar bez bubnjeva.'Ej, Rodni, ja kažem 1-2-3-4.
Ne, sve su to različite. To sa rumunskim vinom je "Miami Twice", kad proda kompjuter popu je "The Frog's Legacy", a kad se pojavi suza na ikoni je "The Miracle of Peckham".
a neces, Mama, necescerki su malopre isporucili ves masinu
napisala sam joj da cu sad da nosim svoj ves kod nje na pranje
kaze ona moze da mi ucini i donosi opran na peglanjea neces, Mama, neces![]()
ziveo rad od kuce , i na pijacu sam stigla jutros![]()