Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jes da slatko ne jedem evo 4 meseca, ovo bih rado probala. Gde si ga kupila, koja je količina i cena?

У Максију, нешто око 270 динара. 600 грама. Само сам га једва нашла, у Земуну га није било па сам отишла у Макси код старог Меркатора.
Мислим да је на акцији па зато.

Imala si sreće. Ja sam dobila za bolnicu na poklon, nije se baš proslavila. Brzo se hladi, a i podliva kad se pije pa je retko koristim.

Podliva se i moja.
Zato i koristim slamčicu.
Drži određenu toplotu neko vreme, taman koliko je meni potrebno.
Lagana je, lepo staje u moju king size tašnu, sve drugo da padne u vodu, ovo lagana mi je najveći plus.

Čekam da uključim peć i veš mašinu. Jedva na jedvitr jade razdvojih veš po hitnosti, sto me znojeva probilo. Kako će to tek biti sutra raširiti sami bog zna. Moram šta ću, sve malo uradim nešto pa legnem i tako u krug. Kako je jeziva ova korona to nije normalno.

Dobro gde su Tara, Domaćica, Lunja? Šta je sa njima?

Čekam da uključim peć i veš mašinu. Jedva na jedvitr jade razdvojih veš po hitnosti, sto me znojeva probilo. Kako će to tek biti sutra raširiti sami bog zna. Moram šta ću, sve malo uradim nešto pa legnem i tako u krug. Kako je jeziva ova korona to nije normalno.

Tu sam Afrić, ne stižem da pišem.
Dobro smo, dete je skoro skroz ozdravilo, a i ja sam bolje, od ponedeljka opet u vrtić i u novu turu 😁

Ja sam tu

Mnogo ljudi se žali na posledice koje ostavlja korona, i mladi i stari. Da se brzo zamaraju, da imaju vrtoglavice, da su bezvoljni... Meni ne fali ništa. Konju rep bih mogla da iščupam.
Meni je bilo loše, baš loše 10 dana dok nisam mogla da skinem temperaturu. Nikada u životu nisam bila tako bolesna. Čim mi je pala temperatura, mogla sam da poletim.
Sada se ni ne sećam da sam imala koronu, nemam baš nikakvih smetnji.

Ja sam tu

Mnogo ljudi se žali na posledice koje ostavlja korona, i mladi i stari. Da se brzo zamaraju, da imaju vrtoglavice, da su bezvoljni... Meni ne fali ništa. Konju rep bih mogla da iščupam.
Meni je bilo loše, baš loše 10 dana dok nisam mogla da skinem temperaturu. Nikada u životu nisam bila tako bolesna. Čim mi je pala temperatura, mogla sam da poletim.
Sada se ni ne sećam da sam imala koronu, nemam baš nikakvih smetnji.
Sreća, ja sam mrvu bolja i temperaturu nemam, ali sam kao da me je šleper pogazio. Smršala sam za ovih 9 dana 4kg.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back