dixieland
Iskusan
- Poruka
- 6.703
Rastvaram so za kupus. Kažu da je ostavljanje kupusa muški posao za razliku od ajvara. Srećom su Vam paprike jeftine pa možete da se izvučete.
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Шта имаш да раствараш со. Сипај у рупе у купусу, налиј водом и ћао. Јачи посао.Rastvaram so za kupus. Kažu da je ostavljanje kupusa muški posao za razliku od ajvara. Srećom su Vam paprike jeftine pa možete da se izvučete.
pa tri meseca imam invalida od 60kg u kucipa što dikl, šta je sad?![]()
Bubnjar bez bubnjeva.А Ментал Мики и рок бенд?
Ne, sve su to različite. To sa rumunskim vinom je "Miami Twice", kad proda kompjuter popu je "The Frog's Legacy", a kad se pojavi suza na ikoni je "The Miracle of Peckham".Da
Jel to bese epizoda sa kompjuterom koji je prodao popu a i crkva je prokisnjavala pa se pojavila suza na ikoni
Nisam još ali rekla bih da ide na bolje.Jeste li ozdravili? Gde je Afro?
Je l‘ se Lunasi otvorilo grlo?
Nije me prošlo, vjerovatno nije prava 100% vuna.zasto nista od vune?
a mozda treba da drzis par dana kao sto je Divkina preporukaNije me prošlo, vjerovatno nije prava 100% vuna.
Pa ne mogu na posao opasana džemperoma mozda treba da drzis par dana kao sto je Divkina preporuka
mene je stvarno proslo posle prve noci
Imas ono nesto od vune,sto su davali na poklon prilikom kojekakvih prezentacija jastuka,sa cicak trakom.Stavi se oko ledja, ispod majice,ne primijeti se uopste spolja,a grije ko ludo.Pa ne mogu na posao opasana džemperomSad sam umotana, isto beskućnik, u šalove i džemper.
Nemam to. Ne idem na prezentacije a izgleda sam trebala.Imas ono nesto od vune,sto su davali na poklon prilikom kojekakvih prezentacija jastuka,sa cicak trakom.Stavi se oko ledja, ispod majice,ne primijeti se uopste spolja,a grije ko ludo.
Ne znas sta propustas.Nemam to. Ne idem na prezentacije a izgleda sam trebala.
To uradim, odstoji jedan dan pa onda pravim rastvor soli 2% u vodiШта имаш да раствараш со. Сипај у рупе у купусу, налиј водом и ћао. Јачи посао.
Da znaš da nikad nisam video tako krupnu ženku.pa tri meseca imam invalida od 60kg u kuci
svaki put kad hoce da ustane, moram da joj pomognem
imam dobru tehniku, al bas dugo traje pa ledja reaguju
Evo je Kali pas zetove sestre, i ona je ogromna baš.Da znaš da nikad nisam video tako krupnu ženku.