Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mi smo na čekove.
Ne znam realno što se tiče stanja u zemlji da li je gore intelekrualcima ili seljacima.
Najbolje prolaze vozači, vodoinstalateri, mehaničari, i uopšte došlo je vreme da bolje zarađuje vozač nego inženjer.
Ako bih sve navela šta je sve konkretno pogrešno, stigla bih do toga da je svet pogrešno postavljen danas. A nije kao da to već ne znamo. Sve su obesmislili i stavili u ruke mafije i kapitala.
Da me neko ne shvati pogrešno, nisam ja nikakav antiglobalista, ali samo primećujem da je sve podređeno novcu, da je novac postao jedino merilo vrednosti, a ja nisam odgojena sa takvim vaspitanjem. Svet koji ostavljamo deci iza nas surovo je mesto bez mnogo dobrote.

pa majstori i treba da zaradjuju, kao i zanatlije
oni proizvode vrijednost
a inzinjera znam koji masno zaradjuju
zavisi cim se bave
meni muka od preprodavaca magle
i posrednika

Što se tiče teme, nisam pratila derbi, boleo me k, a nisam išla ni po slatko, slušala sam muziku.
Sad sam večerala dve faširane jer oni neće to za večeru, i pojela malo slatkog od kupina da malo podignem krvni sistem.
Opet slušam muziku.
Ovaj vikend sam se odmarala puno konačno i neka je tako uvek.

s izuzetkom prosvjete, gdje nemam pojma kakve su trenutne plate na nivou osnovne i srednje skole
bukvalno ne znam nikog s pmfom da ima ispod somica
Nisam mislima bukvalno, nekako je ljudima navika da porede na taj način, zašto neko ima veliku zaradu. Rijetko kad porede na način da smo skoro svi potplaćeni.

Dobro jutro inače
Pukla mreža i konekcija na shares, pa sad ni mrdnuti, stoji posao.
Imam neke sastanke ceo dan, opet ništa od svog posla ne stižem.
Ali se ne bunim. Naredna dva dana ću sve da nadoknadim jer nemam sastanke.
Ako mreža ne bude radila eto mene od kuće... Da li da se ponadam :lol:

Ja sam rekla da je smešno da neko sa žocom ima bolja primanja od nekog sa pmf ali dobro, sa poslednjim se slažem.
kao sto dobar inzenjer ima dobru platu, kao sto dobar lekar ima dobru platu tako i dobar zanatlija ili fudbaler imaju dobru platu..
nemaju svi..samo najbolji iz svojih kategorija..tako je bilo i tako ce biti.

1632126567528.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back