електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Мени ће сад требати електричар, да поправи шпорет тј грејеч рерне.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to je ona prica o sajliMene svi ubjedjuju da se ne treba dizati rucna kad parkiras, nego samo mjenjac ubaciti u prvu.
Kao tako se kvari rucna.A meni je nekako najsigurnije kad je podignuta,makar bilo i ravno,a ne brdo.
naopako i da ti se dizeMeni se baš ne diže.![]()

pa ti si elektrikaМени ће сад требати електричар, да поправи шпорет тј грејеч рерне.

Sad gledaj da ti bude dosadno da ležiš.Bila na testiranju. Ja sam vazda pozitivna, pa što ne bi bila i sada.
Paracetamol, bez obzira da li imam t sili ne, neki antibiotik, tablete i sprej za kašalj, i kontrola za 7 dana.
Dr me čak i poslušala, i rekla bih daleko bolje pristupila, nego što su ono dvoje Savi.
А муж? Он је добро?Bila na testiranju. Ja sam vazda pozitivna, pa što ne bi bila i sada.
Paracetamol, bez obzira da li imam t ili ne, neki antibiotik, tablete i sprej za kašalj, i kontrola za 7 dana.
Dr me čak i poslušala, i rekla bih daleko bolje pristupila, nego što su ono dvoje Savi.
Mi smo na čekove.
Ne znam realno što se tiče stanja u zemlji da li je gore intelekrualcima ili seljacima.
Najbolje prolaze vozači, vodoinstalateri, mehaničari, i uopšte došlo je vreme da bolje zarađuje vozač nego inženjer.
Ako bih sve navela šta je sve konkretno pogrešno, stigla bih do toga da je svet pogrešno postavljen danas. A nije kao da to već ne znamo. Sve su obesmislili i stavili u ruke mafije i kapitala.
Da me neko ne shvati pogrešno, nisam ja nikakav antiglobalista, ali samo primećujem da je sve podređeno novcu, da je novac postao jedino merilo vrednosti, a ja nisam odgojena sa takvim vaspitanjem. Svet koji ostavljamo deci iza nas surovo je mesto bez mnogo dobrote.
pa zapravo i nema u gomili slucajevaJa sam rekla da je smešno da neko sa žocom ima bolja primanja od nekog sa pmf ali dobro, sa poslednjim se slažem.
Nema majstor veliku zaradu, nego ovaj sa pmf ima malu.Ja sam rekla da je smešno da neko sa žocom ima bolja primanja od nekog sa pmf ali dobro, sa poslednjim se slažem.
s izuzetkom prosvjete, gdje nemam pojma kakve su trenutne plate na nivou osnovne i srednje skoleNema majstor veliku zaradu, nego ovaj sa pmf ima malu.
s izuzetkom prosvjete, gdje nemam pojma kakve su trenutne plate na nivou osnovne i srednje skole
bukvalno ne znam nikog s pmfom da ima ispod somica
a voli znam Nisam mislima bukvalno, nekako je ljudima navika da porede na taj način, zašto neko ima veliku zaradu. Rijetko kad porede na način da smo skoro svi potplaćeni.s izuzetkom prosvjete, gdje nemam pojma kakve su trenutne plate na nivou osnovne i srednje skole
bukvalno ne znam nikog s pmfom da ima ispod somica
Nema majstor veliku zaradu, nego ovaj sa pmf ima malu.

kao sto dobar inzenjer ima dobru platu, kao sto dobar lekar ima dobru platu tako i dobar zanatlija ili fudbaler imaju dobru platu..Ja sam rekla da je smešno da neko sa žocom ima bolja primanja od nekog sa pmf ali dobro, sa poslednjim se slažem.
Negde malo preko 60k din. za OŠ..sve zajedno.Oko 500 evra, zavisi da li ima strešinstvo ili ne.