Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Auuu kako su me danas geng bengovali
I sutra ce
I cele nedelje ce
Defile kroz studio modela
Sela nisam 🥴
Ne znam vise kako se zovem od umora
Ali, stavka vise u cv, 😎 tako da skljocaj i trpi

U jednom momentu zmaj i ja panicno njuskamo sve reflektore, jer smrdi studio na paljevinu, lele neka glava se zapalila garant :aaa: , njuskamo hbt sve i ne nalazimo koja je....
Kad ima sta da vidimo, model pegla kosu pegletinom a druga uvija lokne figarom :fdlan: idi bre u tri lepe umal se ne slogirasmo misleci odose reflektori.... za njenu kosu sto gori nam se hebe :lol:

Ево где је то
Screenshot_20210915_093006.jpg

Upravo je nestalo vode.
Natočila sam zalihe, ali rekoh juče Mišici uzmi ti ipak ovo sve za planirani ručak, da ako mi istegne voda. Ali voda... I ceo dan ćemo biti bez vode.
Ali neću da kukam. Zalihe imam. Ako ne istegnu ići ćemo da kupimo. Nasula sam bukvalno sve flaše i burad koju sam imala, i dve šerpe.
Odoh da pijem kafu i jedem nešto pa na sastanke. Da mi se završi set sastanaka do 1 pa posle da malo dođem sebi. Imam teške pregovore oko cena, kaže mi koleginica upotrebi svoju magiju, ali nemam argumente, nije to nikakva magija, jedino da svojim blagoglagoljanjem opet pokušam da izvučem nemoguće. Videćemo. Evropski šef očekuje da ne bude poskupljenja na ovo, ali ja znam da su oni dobro spremni i da će pucati iz svih oružja. Meni moj tim za Evropu nije baš dao mnogo artiljerije. Ali šta je tu je, pustili su da se kalim na Evropi bez iskustva sa evropskim tenderima, biće kako može.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back