Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Moje cure zaspale, a i ja ću sad, čekala da završi mašina pa raširila samo njihovo neka se suši, meni nije frka nikakva, može i sutra.
Bile jutros do sela na groblju mami i tati, donele neke odluke, pa se vratile u Bgd. Onda skitale po gradu, kupovale nešto za klince, rastu kao iz vode pa kaže ćerka večito kratkih stvari koliko hoćeš.
Sutra će mo u muzej čokolada i iluzija, i tako još po negde. Juče smo bile u zoološkom vrtu, i videle bebu nilskog konja. Kako je samo preslatki to malo biće.
Sve u svemu mnogo sam srećna, pu pu da ne ureknem, laku noć...kuckamo se za koji dan :cao: :srecna:

Posao i novac mi stalno kidaju živce i džigericu, iz dana u dan.
Ja sam se toga ratosiljao 2000 kad sam zadnjih 1600DEM bacio preko levog ramena za sreћу и кренуо да лутам
улицама и спавам напољу ЧП
Сада се уопште не оптерећујем парама и материјалним, све дам жени а она о томе брине.

Иначе +после више месеци усудио сам се да пробам лубеницу, много ми слатка јер шећер не смем
да једем. Жена хтела да баци каже убајатило се, али мени баш таква прија ЧП

Ti si još dobro izabrala. Ja gledam Herkul Poaro, ne znam da li iko još to gleda ali ja ne propuštam.
Gledam
Ponovo razne , pogotovu one kasnije koje su duže
Kad ponovo gledaš primecujes neke nove stvari
Isto i Holmsa gledam ponovo i mogu da uživam u novim detaljima

Holmsov "Master blackmailer" je obavezna lektira!!!!!!!
Takodje i "Cardboard box" (boli koliko je jaka epizoda, prava drama) isto i "the crooked man"

Ja u poslednje vreme nisam gledala nijednu bas dobru seriju, sve neke tra la la. Nije losa bila Mer iz Istauna sa Kejt Vinslet.
Screenshot_20210914_114021_com.netflix.mediaclient.jpg
Ova je dobra.

Poslednja izmena:
Pravim kratku pauzu.
Rešila sam privatno polako i koliko mogu, s obzirom na to da sam 10 godina već ostavljala dušu na poslu bukvalno i da će to tako biti uvek i svuda. Zato sam rešila da se bolje organizujem privatno, više odmaram, završim poslove po kući kad mogu, a slobodno vreme više koristim da se opustim i usrećim sebe.
Posao je neminovna glavobolja, ali bar mogu kad završim s poslom da sebi olakšam, što ću i da činim.
Rekla sam sebi take iz easy malo, ne možeš ti brinuti sve brige svih ni na poslu niti privatno niti od familije.
Malo ću da promenim mantru po pitanju drugih. Zbog sebe.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back