- Poruka
- 17.475
Neki džemperak, onaj kao do struka što veze s vezom nema a cure sad nose.Jaooo kakva divna bojašta će to biti lepo na kraju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neki džemperak, onaj kao do struka što veze s vezom nema a cure sad nose.Jaooo kakva divna bojašta će to biti lepo na kraju?

mora malo popunjeno, da ne lupa ko kosturi na limenom krovu ČPIdem da pijem kafu, nes, i da dimim.
Moram smanjiti večeru, ugojila sam se. Još se dobro držim, ali moram da smanjim.
Treba sve divne stvari uz moje patičice nositi![]()
A čuj Geldof je posvetio pesmu maloj koja je ušla u ponedeljak u zbornicu i pobila sve profesore, pa kadKafenišem. Ponedeljak ne volim nikako pa planiram kako najbrže da mi prodje.

Ja sam se toga ratosiljao 2000 kad sam zadnjih 1600DEM bacio preko levog ramena za sreћу и кренуо да лутамPosao i novac mi stalno kidaju živce i džigericu, iz dana u dan.
GledamTi si još dobro izabrala. Ja gledam Herkul Poaro, ne znam da li iko još to gleda ali ja ne propuštam.
vidis kako ljudi napreduju kad pobegnu od tebeЧитам о свом бившем комшији, нисам знала да је догурао до редовног члана САНУ.

hvala, ovo cu da pocnem koliko vecerasPogledajte prilog 1014296
Ova je dobra.
Nemoj jako kasno, nećeš moći prekinuti gledanje.hvala, ovo cu da pocnem koliko veceras![]()
to je mini serija? znaci, 8 epizoda max. iskontrolisacu se, podelicu barem na dve veceriNemoj jako kasno, nećeš moći prekinuti gledanje.

Ko ti je loš? Radnja mi je super.Meni je gluma bas losa u toj seriji, prekinula sam posle par epizoda.
Losa mi je sestra i zena. I neke scene su mi bile bas lose, kao spanska serijaKo ti je loš? Radnja mi je super.
Ja sam gledala na njemačkom, borim se s tim jezikom možda samo zato više bila skoncentrisana na radnju.Losa mi je sestra i zena. I neke scene su mi bile bas lose, kao spanska serija