Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ova godina mi je nekako bas ruzna
puno poznanika je izgubilo nekog svog
pa i neko sa kime sam nekad bila u vezi, a ko uprono hoce to da nastavi
a ja sam sa emocijama za bilo kakvog partnera kao cepanica
to je nesto za sta nemam mesta u zivotu poslednjih par godina
malopre mi stize poruka na viber, mislim na tebe
a na profilnoj slici njegov pokojni otac
crni humor od zivota

Stalno neki stresovi na poslu, te ova analiza, te blokirano, te fali, te nađi, te trči, te pregovori, te tenderi, te ugovori, te cene, te novi projekti poruči, nađi, obezbedi...
Nisam ni jela, za 3 minuta novi sastanak. Kad mi se uz sve poslove navale i krize koje ja treba magično sama da rešim, jer svi od mene očekuju sve, i to za juče, jedino što uradim jeste, da ne bih prsla totalno, skuvam kafu i zapalim jednu i odmorim 5 minuta da se saberem.
Posao i novac mi stalno kidaju živce i džigericu, iz dana u dan.
Nije kao da sam mogla mnogo da biram posao i nije kao da je u ovoj branši igde bolje.
Sve ti je to isti kapitalistički režim svuda, kad si mudo onda te još guze i za odgovornost i život nemaš.
Teši me što sam ja u lancu običan izvršilac, možda bitan, ali bar posao nije 100 % mog života kao njima.
I ne treba ni da bude.

Joj imamo novog gustera
Detence
Zavrsio srednju graficku smer za fotografa nista ne zna awwwww dusica mala :maca:
Mislim nije mali ima 195cm :lol: ali ga mi kokoske ovde tretiramo ko da nam je dete :lol: ono realno sve smo ga mogle roditi :lol:

Ali zali boze 4 god skolovanja, nista nisu radili
No dobro...zanat se i ne uci teorijom u skolama.... samo praksa

Uzet je da radi video, ali posto zmaj ne stize da ga uzme pod svoje od silnih terena, mali sa nama kokoskama uci ovde po studiju svasta, dok ne savlada to sto treba za video...

Liječim živce i smirujem neke svoje nemire.
IMG_20210913_170139.jpg

Joj imamo novog gustera
Detence
Zavrsio srednju graficku smer za fotografa nista ne zna awwwww dusica mala :maca:
Mislim nije mali ima 195cm :lol: ali ga mi kokoske ovde tretiramo ko da nam je dete :lol: ono realno sve smo ga mogle roditi :lol:

Ali zali boze 4 god skolovanja, nista nisu radili
No dobro...zanat se i ne uci teorijom u skolama.... samo praksa

Uzet je da radi video, ali posto zmaj ne stize da ga uzme pod svoje od silnih terena, mali sa nama kokoskama uci ovde po studiju svasta, dok ne savlada to sto treba za video...
E,kad si vec pomenula fotografisanje..juce na svadbi,kao sto je red, fotograf fotografise mladu i mladozenju sa svim svatovima.
Kad je donio izradjene slike, ne mogu da vjerujem da profesionalni fotograf ne zna da uhvati kadar.
Svima su noge odsjecene, ali zato plafona ima pola slike.Da ne spominjem da mu je pola slika "zmurece", pa ko ce mu to kupiti?
Inace i svjetlo na slikama je ruzno,svi izgledaju nesto cudno i cak nije ni sacekao da svi lijepo stanu.
A lijepi smo,nije da nismo. 😂
Doslo mi da mu uzmem aparat iz ruke i kazem ...daj meni.😀

Posle teškog dana slušam muziku i odmaram se. Devojka je otišla na Adu, muž gleda tv, a ja... Šta ja... Ništa... Oporavljam se, duša mi je umorna. U to ime ću da odem u kupovinu i častim se nečim lepim, od sudova operem samo ono što mi treba i ništa više, a druge poslove da batalim do daljeg.
Ali prvo da se dobro odmorim.
Jedino što pravi razliku svakog dana, i kad je dan usran, jeste što domaćin zna znanje. Sasvim dovoljno da kažeš od mene dosta.

E,kad si vec pomenula fotografisanje..juce na svadbi,kao sto je red, fotograf fotografise mladu i mladozenju sa svim svatovima.
Kad je donio izradjene slike, ne mogu da vjerujem da profesionalni fotograf ne zna da uhvati kadar.
Svima su noge odsjecene, ali zato plafona ima pola slike.Da ne spominjem da mu je pola slika "zmurece", pa ko ce mu to kupiti?
Inace i svjetlo na slikama je ruzno,svi izgledaju nesto cudno i cak nije ni sacekao da svi lijepo stanu.
A lijepi smo,nije da nismo. 😂
Doslo mi da mu uzmem aparat iz ruke i kazem ...daj meni.😀
Nisu imali oci kad su birali fotografa
Sta da ti kazem....
Ima ih ko kusih pasa tih kvazi ....
Mora da se gleda sta se placa

Ne radim ništa, raspravljam se sa koleginicom oko korone. Nije vredno pomena njeno glupo tumačenje, to je kada neko ko ne zna ništa o biologiji i hemiji počne da trućka. Oprala sam samo deo sudova i popila kafu, taman imam vremena da siđem dole, ali sam toliko sita da mi se ništa i ne jede. Muž je oprao terasu i zalio biljke. Jedino ovi psi što uživaju, al bar neko.
Stigla je neka sitna uplata pa sam se malo oraspoložila, sad još da smislim šta to sitno da kupim ali imam plazmu i čokoladu i cedevitu i neskafu i pljugu, i nemam želje ni za čim. A pravim i picu. A i mrzi me. Sad mi je lepo, malo sam se opustila, jedan loš dan ne menja činjenicu da ja imam moje medene patičice za svaku fensi priliku.
I pregršt odeće da se montiram u svom fazonu. I pomenuto znanje, i to je dovoljno da se utešim 😊

Poslednja izmena:
Doneo nam komšija ćevape u lepinji sa svim i svačim iz valtera i muž i ja se najeli ko stoke. Ništa od pice večeras, sutra. Mišica je izvisila, ali s obzirom da je ona u provodu, svakom svoje.
Toliko je bilo lepo, reči nemam, sad opet lepo ne dišem, kolika sam izelica, treba mi čestitati kako sam smršala uopšte i dobro se držim, a jedem znači ko u dobra stara vremena.
Ne mogu brate, ako su mi živce pokidali, ja moram da zamezim i nek ide život. Ćevape ne propuštam naročito ako su poklon :lol:
Slušam ub40 i čekam reakciju Mišice kad dođe i čuje da je nisu sačekali ćevapi, ako ona do tad nije isto omastila brke, a jeste. Ne javlja se, znači da se super provodi. Neka ako, neka uživa, zaslužila je, a vala i mi smo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back