Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.688
Ja toliko posla imam danas, a ne znam odakle da krenem.
U stvari, krenula sam još u 7h, ali ne znam odakle da nastavim
U stvari, krenula sam još u 7h, ali ne znam odakle da nastavim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e, bas je dobra pesma, svidja mi seJa 15 minuta radim, pa 10 sedim i blenem u telefon. I tako u krug, u krug, što bi rekla Senidah.
Meni se ona bas svidja, totalno je originalnae, bas je dobra pesma, svidja mi se![]()
ObozavamTi si još dobro izabrala. Ja gledam Herkul Poaro, ne znam da li iko još to gleda ali ja ne propuštam.
Baš se radujem da nisam sama.Obozavam
Sve sam epizode po dva puta gledala.
Radnja, kostimografija, unutrasnji dizajn, arhitektura, maniri, lepota i opustanje. Stvarno me prekrasno relaksira.
A David Suchet je maestralan.
Vec jesam.Baš se radujem da nisam sama.Ima ona australijska slična, Miss Fischer, pogledaj ako nisi
Isto. Sve što nadjem da je taj period gledam.Vec jesam.![]()
Ali hvala na preporuci.
Naivnija od A.Christie, ali mnogo volim taj period izmedju dva rata.
E,kad si vec pomenula fotografisanje..juce na svadbi,kao sto je red, fotograf fotografise mladu i mladozenju sa svim svatovima.Joj imamo novog gustera
Detence
Zavrsio srednju graficku smer za fotografa nista ne zna awwwww dusica mala
Mislim nije mali ima 195cmali ga mi kokoske ovde tretiramo ko da nam je dete
ono realno sve smo ga mogle roditi
Ali zali boze 4 god skolovanja, nista nisu radili
No dobro...zanat se i ne uci teorijom u skolama.... samo praksa
Uzet je da radi video, ali posto zmaj ne stize da ga uzme pod svoje od silnih terena, mali sa nama kokoskama uci ovde po studiju svasta, dok ne savlada to sto treba za video...
Nisu imali oci kad su birali fotografaE,kad si vec pomenula fotografisanje..juce na svadbi,kao sto je red, fotograf fotografise mladu i mladozenju sa svim svatovima.
Kad je donio izradjene slike, ne mogu da vjerujem da profesionalni fotograf ne zna da uhvati kadar.
Svima su noge odsjecene, ali zato plafona ima pola slike.Da ne spominjem da mu je pola slika "zmurece", pa ko ce mu to kupiti?
Inace i svjetlo na slikama je ruzno,svi izgledaju nesto cudno i cak nije ni sacekao da svi lijepo stanu.
A lijepi smo,nije da nismo.
Doslo mi da mu uzmem aparat iz ruke i kazem ...daj meni.![]()
Jaooo kakva divna bojaLiječim živce i smirujem neke svoje nemire.
Pogledajte prilog 1013871