- Poruka
- 121.775
Hbt al smo matorimoji su se unuka nacekali
i na kraju jedva dobili jednu
ovu sto je posla u skolu danas
pa kad pre prodje tolikoAjde srecan polazak u skolicu ❤
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hbt al smo matorimoji su se unuka nacekali
i na kraju jedva dobili jednu
ovu sto je posla u skolu danas
pa kad pre prodje toliko

caskom metlo, caskom : )Hbt al smo matoripa kad pre prodje toliko
Ajde srecan polazak u skolicu ❤
I nas petoro u 55kvm, strašno.Ми нисмо имали где. Код мужа све пуно - сестра, зет и двоје деце такође.У једном моменту их је било седморо у стану.
Њих је било седморо у истој квадратури. Мислим, док мужић није дошао код мене.I nas petoro u 55kvm, strašno.
Mnogo baš.Њих је било седморо у истој квадратури. Мислим, док мужић није дошао код мене.
Добро, двоје од тих седам су били бебе.Mnogo baš.

Rekavsi ovo rednoslava se polako povuce u suton ka drvetu sa konopcetomSrećan 1. septembar svima koji slave.![]()

Užas! Ovaj mali ne kapira zašto mora da sedi sa nekim i zašto mora da bude četiri i više sata u školi i zašto, zašto, zašto... Ovaj veliki prosto ne bi u školu i ne bi da se socijalizuje. A ja u gužvi, ne znam gde mi doope gde mi glava. I tako...Rekavsi ovo rednoslava se polako povuce u suton ka drvetu sa konopcetom![]()
Polako sve će se to srediti vremenom, nemoj se nerviratiUžas! Ovaj mali ne kapira zašto mora da sedi sa nekim i zašto mora da bude četiri i više sata u školi i zašto, zašto, zašto... Ovaj veliki prosto ne bi u školu i ne bi da se socijalizuje. A ja u gužvi, ne znam gde mi doope gde mi glava. I tako...
I ja sam živjela u zajednici, doduše u kući veće kvadrature ali je jednako jezivo sad kad pomislim. Ništa gore nego živjeti s mužem kod svojih. Vidim ima nas još koje smo se "ženile".I nas petoro u 55kvm, strašno.
Мислим да би за мене било далеко горе да сам живела код његових. Уосталом, имали смо свој свет који није зависио ид окружења.I ja sam živjela u zajednici, doduše u kući veće kvadrature ali je jednako jezivo sad kad pomislim. Ništa gore nego živjeti s mužem kod svojih. Vidim ima nas još koje smo se "ženile".
Ni jedno nije dobro. Ovaj mladi svijet sad je pametan. Svako za sebe i svima bolje.Мислим да би за мене било далеко горе да сам живела код његових. Уосталом, имали смо свој свет који није зависио ид окружења.
Ni jedno nije dobro. Ovaj mladi svijet sad je pametan. Svako za sebe i svima bolje.
Jel imaš sina i ćerku ili dve ćerke?Да. Моји имају 27 и кусур и скоро 26.
Што питаш?Jel imaš sina i ćerku ili dve ćerke?
Имам и једно и друго. Мислим, небитно.Onako
Ljudi smo
Ne moraš da odgovoriš
Izvini
Da. Kad se samo setim tih muka, mislim da sam tad najviše plakala.I ja sam živjela u zajednici, doduše u kući veće kvadrature ali je jednako jezivo sad kad pomislim. Ništa gore nego živjeti s mužem kod svojih. Vidim ima nas još koje smo se "ženile".
DooooooobroИмам и једно и друго. Мислим, небитно.
Ja i dalje živim u zajednici, i u mom slučaju takav način života nema nikakvu prednost.I ja sam živjela u zajednici, doduše u kući veće kvadrature ali je jednako jezivo sad kad pomislim. Ništa gore nego živjeti s mužem kod svojih. Vidim ima nas još koje smo se "ženile".
Није тајна него је небитно.Dooooooobro
Kao da sam te pitao koji ti je pin na kartici