електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Бојси из Мућки поднео захтев за српско држављанство.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pratim ga na twitteru, svaki dan napise nesto o Beogradu a cesto pise i koliko je zaljubljen u BG i SrbeБојси из Мућки поднео захтев за српско држављанство.

I ja sam tako danas nešto sve jedva i na neku muku, drži me to neka 2-3 dana od kad se ovo vreme menja ovako naglo.spremam rucak...a mrzi me da disem
meni samo danas, srecom gotovo, da se malo prohladi pa da rucamI ja sam tako danas nešto sve jedva i na neku muku, drži me to neka 2-3 dana od kad se ovo vreme menja ovako naglo.
ček, jel ti masiraš građane?a mislim da cu klijenta samo da gurnem
juce mi je pao pritisak, pa sam u toku dana popila 4 kafe sto inace ne radim..dve pre podne mi je mera
onda citave noci nisam mogla da spavam, a to je bila prva noc u poslednjih mesec dana da je dzuletu bolje i da je ona sastavila noc bez ustajanja
zaspala sam tek oko 7
sad mi glava pada isto zbog pritiska, a kafu ne smem
imam za sat vremena jednu masazu, a mislim da cu klijenta samo da gurnem i da legnem na sto pored njega
malopre kao da se rasanim izadjem da naberem sazrele smokve za dzem, nasekla sam sljive za kompot i ubacila u rernu da se kuva
u sustini ovo je jedan dan samo za spavanje i citanje
 dok on brcka dupe na moru, vucic i ja radimo i gradimo ovu zemlju da dignemo na noge!
 dok on brcka dupe na moru, vucic i ja radimo i gradimo ovu zemlju da dignemo na noge!Šta bi sa vodom jesu popravili to?Ko sta radi ja se davim u lajtrumu danima
Umesto da uzivam u zabusavanju, dok nema zmaja, ja obavljam njegov posaodok on brcka dupe na moru, vucic i ja radimo i gradimo ovu zemlju da dignemo na noge!
Pogledajte prilog 999210
Nismo na našu žalost.Ko sta radi ja se davim u lajtrumu danima
Umesto da uzivam u zabusavanju, dok nema zmaja, ja obavljam njegov posaodok on brcka dupe na moru, vucic i ja radimo i gradimo ovu zemlju da dignemo na noge!
Pogledajte prilog 999210
I meniZao mi Laneta.
Prije nekoliko dana su objavili da je umro,pa demantovali.Аууу, сад видех вест да је Милан Гутовић умро!
Razbucali mi deo zida i srediliŠta bi sa vodom jesu popravili to?