електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Бојси из Мућки поднео захтев за српско држављанство.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pratim ga na twitteru, svaki dan napise nesto o Beogradu a cesto pise i koliko je zaljubljen u BG i SrbeБојси из Мућки поднео захтев за српско држављанство.

I ja sam tako danas nešto sve jedva i na neku muku, drži me to neka 2-3 dana od kad se ovo vreme menja ovako naglo.spremam rucak...a mrzi me da disem![]()
meni samo danas, srecom gotovo, da se malo prohladi pa da rucamI ja sam tako danas nešto sve jedva i na neku muku, drži me to neka 2-3 dana od kad se ovo vreme menja ovako naglo.
ček, jel ti masiraš građane?a mislim da cu klijenta samo da gurnem
juce mi je pao pritisak, pa sam u toku dana popila 4 kafe sto inace ne radim..dve pre podne mi je mera
onda citave noci nisam mogla da spavam, a to je bila prva noc u poslednjih mesec dana da je dzuletu bolje i da je ona sastavila noc bez ustajanja
zaspala sam tek oko 7
sad mi glava pada isto zbog pritiska, a kafu ne smem
imam za sat vremena jednu masazu, a mislim da cu klijenta samo da gurnem i da legnem na sto pored njega
malopre kao da se rasanim izadjem da naberem sazrele smokve za dzem, nasekla sam sljive za kompot i ubacila u rernu da se kuva
u sustini ovo je jedan dan samo za spavanje i citanje
dok on brcka dupe na moru, vucic i ja radimo i gradimo ovu zemlju da dignemo na noge!Šta bi sa vodom jesu popravili to?Ko sta radi ja se davim u lajtrumu danima
Umesto da uzivam u zabusavanju, dok nema zmaja, ja obavljam njegov posaodok on brcka dupe na moru, vucic i ja radimo i gradimo ovu zemlju da dignemo na noge!
Pogledajte prilog 999210
Nismo na našu žalost.Ko sta radi ja se davim u lajtrumu danima
Umesto da uzivam u zabusavanju, dok nema zmaja, ja obavljam njegov posaodok on brcka dupe na moru, vucic i ja radimo i gradimo ovu zemlju da dignemo na noge!
Pogledajte prilog 999210
I meniZao mi Laneta.
Prije nekoliko dana su objavili da je umro,pa demantovali.Аууу, сад видех вест да је Милан Гутовић умро!
Razbucali mi deo zida i srediliŠta bi sa vodom jesu popravili to?