Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
juce mi je pao pritisak, pa sam u toku dana popila 4 kafe sto inace ne radim..dve pre podne mi je mera
onda citave noci nisam mogla da spavam, a to je bila prva noc u poslednjih mesec dana da je dzuletu bolje i da je ona sastavila noc bez ustajanja
zaspala sam tek oko 7
sad mi glava pada isto zbog pritiska, a kafu ne smem
imam za sat vremena jednu masazu, a mislim da cu klijenta samo da gurnem i da legnem na sto pored njega
malopre kao da se rasanim izadjem da naberem sazrele smokve za dzem, nasekla sam sljive za kompot i ubacila u rernu da se kuva
u sustini ovo je jedan dan samo za spavanje i citanje

juce mi je pao pritisak, pa sam u toku dana popila 4 kafe sto inace ne radim..dve pre podne mi je mera
onda citave noci nisam mogla da spavam, a to je bila prva noc u poslednjih mesec dana da je dzuletu bolje i da je ona sastavila noc bez ustajanja
zaspala sam tek oko 7
sad mi glava pada isto zbog pritiska, a kafu ne smem
imam za sat vremena jednu masazu, a mislim da cu klijenta samo da gurnem i da legnem na sto pored njega
malopre kao da se rasanim izadjem da naberem sazrele smokve za dzem, nasekla sam sljive za kompot i ubacila u rernu da se kuva
u sustini ovo je jedan dan samo za spavanje i citanje

Popij remix sa ukusom koji najviše voliš.

Ko sta radi ja se davim u lajtrumu danima
Umesto da uzivam u zabusavanju, dok nema zmaja, ja obavljam njegov posao :mmmm: dok on brcka dupe na moru, vucic i ja radimo i gradimo ovu zemlju da dignemo na noge!

FB_IMG_1629904881690.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back