електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Једеш све осим ананаса.ja sam na ananas dijeti
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Једеш све осим ананаса.ja sam na ananas dijeti
Памет кошта.eki sve znaš ko onaj drveni radio
jel znaš kad je rici reditelju reko lekar da hitno smršaПамет кошта.
Не знам. Шта је после било?jel znaš kad je rici reditelju reko lekar da hitno smrša
reko mu rica ne dolazi o obzir ja sam u ovaj stomak uložio dva miliona marakaНе знам. Шта је после било?
Хаха. Добар. Сећаш се шта је све носио на оним трегер панталонама.reko mu rica ne dolazi o obzir ja sam u ovaj stomak uložio dva miliona maraka
Силне значке, беџеве.ne, sećam se samo tregera i rasipno opremljenog stomaka))))))
kazi koji pa da odemo na hodocasce ispred bilbordaDanas sam se vozila spancem unutra moje fotke, a kroz prozor vidim bilbord opet moje fotke
![]()
Polyphylla fulloGanjam neku ogromnu bubu. Ja ne znam šta je ovo, kao muva mutant.
Pogledajte prilog 992776
Je li smrtno opasna? Tako zvučiPolyphylla fullo![]()
"Odrasli se hrane četinama bora i lišćem većeg broja širokolisnih drveća - hrast, topola, bagrem itd... Larve se hrane korenjem različitih vrsta biljaka i mestimično mogu da naprave značajne štete na mladim vinogradima, voćnjacima i šumskim rasadima. Odrasli insekt spada među najkrupnije gundelje kod nas. Veličine je od 25 do 40 mm sa vrlo prepoznatljivom dekoracijom pokrilaca po kojem je i dobio ime. Razvojini ciklus mramorastog gundelja, u zavisnosti od temperature podloge, traje od 3 do 5 godina od čega odrasli žive samo jednu sezonu a ceo ostali deo ciklusa ova vrsta proživi na nivou larve. Odrasli metamorfozirani insekti izleću u aprilu i maju mesecu i odmah počinju da se roje, što može da traje i do mesec dana. Rojenje se odvija uveče nakon zalaska sunca i traje relativno kratko, 20 do 40 minuta. Aktivni su uglavnom mužjaci koji pomoću svojih češljastih antena lociraju ženke koje se nalaze u krošnji. Tada se pare ali i hrane grickajući listove i mlade izbojke."Je li smrtno opasna? Tako zvuči![]()
Nema ovaj dekoraciju. Metalik zeleni je."Odrasli se hrane četinama bora i lišćem većeg broja širokolisnih drveća - hrast, topola, bagrem itd... Larve se hrane korenjem različitih vrsta biljaka i mestimično mogu da naprave značajne štete na mladim vinogradima, voćnjacima i šumskim rasadima. Odrasli insekt spada među najkrupnije gundelje kod nas. Veličine je od 25 do 40 mm sa vrlo prepoznatljivom dekoracijom pokrilaca po kojem je i dobio ime. Razvojini ciklus mramorastog gundelja, u zavisnosti od temperature podloge, traje od 3 do 5 godina od čega odrasli žive samo jednu sezonu a ceo ostali deo ciklusa ova vrsta proživi na nivou larve. Odrasli metamorfozirani insekti izleću u aprilu i maju mesecu i odmah počinju da se roje, što može da traje i do mesec dana. Rojenje se odvija uveče nakon zalaska sunca i traje relativno kratko, 20 do 40 minuta. Aktivni su uglavnom mužjaci koji pomoću svojih češljastih antena lociraju ženke koje se nalaze u krošnji. Tada se pare ali i hrane grickajući listove i mlade izbojke."
Ne piše da napada čoveka.
A ni ženu![]()
Ma isto je toNema ovaj dekoraciju. Metalik zeleni je.
Kod nas ga zovu Majski bumbar, nije opasan, ja sam ih kao dete uhvatalaGanjam neku ogromnu bubu. Ja ne znam šta je ovo, kao muva mutant.
Pogledajte prilog 992776
Pa šta si radila sa njima?Kod nas ga zovu Majski bumbar, nije opasan, ja sam ih kao dete uhvatala
Cuvala ih u teglu sa rupicama na kapaku i igrala se sa njima...jednom sam zaspala i probudio me zujanje, leteo je niz sobuPa šta si radila sa njima?
Moja drugarica hvatala one crne skakavce, popci se zovu kod mene. Ja jednom kod nje, a ona viče da brzo zatvorim vrata. A unutra bar 30 njih skaču po sobi.Cuvala ih u teglu sa rupicama na kapaku i igrala se sa njima...jednom sam zaspala i probudio me zujanje, leteo je niz sobu![]()