Mr No
Legenda
- Poruka
- 51.588
A ti gladna.Jao sto je lepo, pred kisu mirise svez vazduh, pirka svez vetric, milina![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A ti gladna.Jao sto je lepo, pred kisu mirise svez vazduh, pirka svez vetric, milina![]()
I mi cigani imamo dusuNemoguce!
al nemam bademeAl zato imas vise od 15 gaća![]()
sportski bubolovac..uhvati pa pusti da opet hvataPa šta si radila sa njima?
Brate, kako naci i zaskoskociti jednu podeblju zenu sa extra prva liga grudima?sportski bubolovac..uhvati pa pusti da opet hvata![]()
a tek posle kise, Metlo, joj, cak i grudi mogu da porastu, od ozona, naravnoJao sto je lepo, pred kisu mirise svez vazduh, pirka svez vetric, milina![]()
Da li si normalnaa tek posle kise, Metlo, joj, cak i grudi mogu da porastu, od ozona, naravno![]()
dobro, ne vici, onda samo disi polako, nemoj punim grudimaDa li si normalna
Ja bih da se smanje
Nemoj da me stresiras molim tedobro, ne vici, onda samo disi polako, nemoj punim grudima![]()
Aj se menjamo!Nemoj da me stresiras molim te
Je l ima nesto od cega raste guzzica?
moja porasla od magistrature i doktorata (ovo jos nisam finisirala, otkazala mi gooza), moralo to sve iz guzice u glavu da udjeNemoj da me stresiras molim te
Je l ima nesto od cega raste guzzica?
ne guraj se, cekaj prvo ja da se menjam s njom!Aj se menjamo!
Prva sam rekla, beži!ne guraj se, cekaj prvo ja da se menjam s njom!![]()
ne guraj se, cekaj prvo ja da se menjam s njom!![]()
Ko si sad pa tiNe svadjate se, dajte i meni![]()
Ja, Mika.Ko si sad pa ti![]()
Nemoj se buniti, ima za obeKo si sad pa ti![]()
ali mora da volis i ti kisuNe svadjate se, dajte i meni![]()
sad kad bi te @Konj_na_belom_princu svasta bi ti rekao izmedju redovaMenjam sise za jednu dobru jabucastu trcastu guzzu
Za zivim za kisuali mora da volis i ti kisu![]()
i ja, a tek ozon mmmm i puna pluca i veliki pogledi na svetZa zivim za kisu![]()