Kvinsi
Buduća legenda
- Poruka
- 31.127
gde i kada mozemo da se nadjemo?Biće još jedna, sam da je iskopam. Od onog Uvea.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
gde i kada mozemo da se nadjemo?Biće još jedna, sam da je iskopam. Od onog Uvea.
gde i kada mozemo da se nadjemo?![]()
garant sam nasela na neku foruAko hoćeš knjige, javi mi se u pp.
garant sam nasela na neku foru![]()
![]()
znam da nisi, ali nisam u toku ovde, pomislih da nije neka interna foraNisi, nisam ja neozbiljna.
pa da, vas dve sad ppeisete a ja da pricam sama sa sobom![]()
ma vidis da Kvinsi ima brze prste, dok sam videla koje, ona vec uzela svePa kad nećeš knjige![]()
Ima, bukvar. Imam ja, polovan, ali fino dete, pedantno, možda ima nešto i da bojiš, crtaš, dopišeš, ako hoćeš...ej, sam vam rekla da sam nacisto ocoravila?
ako ima neka knjiga sa veeeelikim slovima, ta je za mene![]()
i da nesto pametno i naucim, onako, usputIma, bukvar. Imam ja, polovan, ali fino dete, pedantno, možda ima nešto i da bojiš, crtaš, dopišeš, ako hoćeš...![]()
Sve! Ima i pesmice, pričice, da sastaviš priču po slikama...i da nesto pametno i naucim, onako, usput![]()
Isti dojam imambogami, drugacije jeste. ja sam skoro dvadeset godina ovde, ovako nije bilo
danima mi ne padne na pamet da otvorim neku temu, niti da zapocnem bilo kakav razgovor.
bas je mracno i ruzno
Pojescu ti ih ja pre nego stignu da povukuNeću kišu, medenjaci će da mi povuku vlagu, šta oćeš ti?!?![]()
pojescu ja tebePojescu ti ih ja pre nego stignu da povuku
I to smo resili![]()
Može, samo plati.Pojescu ti ih ja pre nego stignu da povuku
I to smo resili![]()
oće kuvaš pekmez? pitam za drugano sto cemo![]()
![]()
naravno, rodile sljive ove godine nenormalno![]()
Svaka čast.Danas u fazonu "Driving miss Daisy"
Pomažem jednoj finoj komšinici da je odvezem do lekara i vratim