Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eno moj bivsi muz u krizi srednjih godina, kupio vazdusnu pusku i dijabole da se igra pa se zaneo potrosio pare i nema za alimentaciju ovaj mesec.
Sta ces.
Kao deca
prica mi zubarka kako joj je muz koji ima novu porodicu, dobio novo dete, kupio stan, rekao da ne moze da joj uplati ovog meseca alimentaciju jer je kupio i novi auto - ni manje ni vise nego dzip, a to kosta

Kakvo pamćenje imaš! :zeek:
Pa pamtim neke sjajne stvari, isto tako i one ruzne... A njegovo ponasanje je bas bilo razocaravajuce. Pogotovo sto se sjecam i cime se covjek bavi, pa sve to bude dodatno tuzno.

Sjete se roditelji djece kad pocnu prijatelji da im umiru, pa bi da se druze.
A onda je kriva danasnja omladina koju ne interesuju ostarjeli roditelji a ne sjecaju se sebe iz vremena kad se trebalo nuditi srce.

Mi se onesvestili. U dva po ponoći smo stigli. Išli smo preko Apple...pa svrati na CG kačamak, pa na ribnjak, a posle Zlatibora moj zeleni, kolona, vidiš krivinu a njoj kraja nema. Inače je, Apple grana korektna sama po sebi.
I u kanc sam išao, ostali ludaci, moram da menjam u sept.ili okt. Al svakako.

Pa pamtim neke sjajne stvari, isto tako i one ruzne... A njegovo ponasanje je bas bilo razocaravajuce. Pogotovo sto se sjecam i cime se covjek bavi, pa sve to bude dodatno tuzno.

Sjete se roditelji djece kad pocnu prijatelji da im umiru, pa bi da se druze.
A onda je kriva danasnja omladina koju ne interesuju ostarjeli roditelji a ne sjecaju se sebe iz vremena kad se trebalo nuditi srce.
Dobio je covek ponudu za preko, mozda i ode.
Tako da necu mnogo da se jedim

na sta lici ovaj pdf, SVE se brise :sad2:
brate mili, ne smes ni da pitas, sta, kako, zasto, da se ne daj boze ne povede rasprava, nego te odmah brisu :roll:
koliko vam treba da shvatite da od ovog mesta ne mozete da napravite anu, i da ne treba to da radite.

periodicno odlijepe ovako
uglavnom kad se promijeni garnitura
a realno toliko smo dobrice pitome vec
da nas zhaba moze i sama moderirat
lijevim zadnjim krakom 😆

pa i to izmedju ostalog
prosle nedelje sam placal 40din, ove 120 isti kod istog proizvodjaca

kali mi citave noci nije spavala, posto je sekret u bronhijama gusio
bukvalno je pas tumarao po kuci i nije znala sta ce sa sobom
ja sam ustajala i otvarala balkonska vrata da moze da udahne malo vise, pa kad sedne zatvarala jer je napolju bilo sveze i jer ne znam da li joj takav vazduh prija uopste ili joj pogorsava stanje
jutros mi vet kaze da joj dam fluimucil kako bi se sekret razredio i kako je ne bi gusio
evo tek sada se smirila i zaspala i cujem da dise mirno i ritmicno

uopste mi nije bilo do kuvanja paradajza

dete mi je na odmoru, otisla je sa drugarima na krit
taj odmor joj je trebao vise nego hleb jer je bila na granici pucanja
kaze da je t 45c, da svaki cas dobijaju sms poruke da preti opasnost od pozara, da je crveni signal na snazi
razocarana je morem koje je tirkizno, providno beskonacno i bez ikakvog zivota u sebi
peask je svuda, i na obali bez i jedne skoljkice makar
kaze da je atmosfera vise sirijska nego evropska
i za ova tri dana nije uspela da se opusti
na plazu idu rano ujutru i posle 17h jer je nesnosno, bukvalno ne moze da se dise

a ja onda pokupim i usisam sve to negativno, kao mislim da sa time pomazem, a ne pomazem
samo sam i ja u q jos vise
Podseca na Paleochoru, jug Krita. :)
Sto se tice plaza i zivota u moru Krit je dosta raznolik.
Tamo sam prvi put plivala sa kornjacama. :)
Dobro je se unapred raspitati o okolini, plazama, mogucnostima aktivnog odmora.
Vec 3 puta sam bila na Kritu. Uglavnom prvih nekoliko dana Matala, a posle autom unakolo. Spontano. Nema potrebe za bukiranjem hotela. Uvek se nesto nadje.
Licno ne volim velike gradove, vec manja mesta.

Tu na jugu ih mislim jedino vode organizovano na ronjenje. I govorili su da je ok.
Mi kad smo bili, nije bilo prevruce. Kraj avgusta ili pocetak septembra ali je vjetar bio jeziv.
Moji svi koji su bili vole Krit, ja se ne bih vracala iako smo obisli samo lijevu obalu.
Voznja mi je bila stresna, vjetar me produvao, svako malo crvena zastavica zbog talasa.
Ali je raznolikost Krita divna. Od prasinastog pijeska do kamena.

vodim jednu prepisku sa tabom, pa sam ga usput obavestila da posto na forumu imamo raznih pojava, izmedju ostalog i muskarca koji je dobio odobrenje od taba da.pise u zenskom rodu ja cu da pisem onako kako se osecam u datom trenutku. ja sam jos pre 8-9 godina na pdf filozofija saznala za pojam fluid gender odnosno osobe koje se povremeno osecaju kao musko, povremeno kao zensko, a povremeno su asexualne. i odmah sam skontala da sam to ja. ja sam fizicki zensko, ali nekad se osecam kao muskarac, a nekad sma cak i asexualna i iz tog razloga sam na temama cesto neutrlna kad su u pitanju musko zenski odnosi.

eto tako, da slucajno nekom ne padne na pamet da mi kaze da sam marlon kad se tog trenutka osecam kao musko. to bi bila diskriminacija, molim lepo. svi imaju pravo neko, pa hocu i ja svoje pravo da se menjam po polu u zavisnosti od dana i trenutka.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back