Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
ja sam probala pa nistaNeki i ranije uđu kloimaks, tamo oko 40-e.
a bas sam se radovala toj ideji

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam probala pa nistaNeki i ranije uđu kloimaks, tamo oko 40-e.
Ma vazi.Neki i ranije uđu kloimaks, tamo oko 40-e.
Neki i ranije uđu klimaks, tamo oko 40-e.
jedan dzakcic od pet kila recimoZa pocetak nek kupi onak zeolit
Ko o čemu, ti o sisama.Ma vazi.
Takk su mene plasili da ce mi sise narasti kad rodim pa nista.
meni su narasle dakle istina jeMa vazi.
Takk su mene plasili da ce mi sise narasti kad rodim pa nista.
Moze.jedan dzakcic od pet kila recimo
Pa to nemamKo o čemu, ti o sisama.![]()
sad sam i ja u iskusenjuMoze.
Ako kupi dzak zeolita dobija sodu bikarbonu BEZ alumijuma gratis
Jadan, ozenio se rospijom koja ocekuje alimentaciju.Eno moj bivsi muz u krizi srednjih godina, kupio vazdusnu pusku i dijabole da se igra pa se zaneo potrosio pare i nema za alimentaciju ovaj mesec.
Sta ces.
Kao deca
ima i ruke dovoljno dugacke da sama riba svoja ledjaLako je em da se smeje, kad ona ima velike taman da kad ih nasapuna i prebaci preko ramena i ledja opere
Ne znam, ali mozda maciji posip moze umesto zeolita hehesad sam i ja u iskusenju
jel valja za cvijece ili maciji wc taj zeolit?
e, da znasJadan, ozenio se rospijom koja ocekuje alimentaciju.
Neki tipovi direktno iz adolescencije udju u krizu srednjih godina. Obidju zrelost.
A tako mi je to saopstio tuzno i nevino, kao dete neko, da je meni doslo da ga zagrlim i kazem nema vezeJadan, ozenio se rospijom koja ocekuje alimentaciju.
Neki tipovi direktno iz adolescencije udju u krizu srednjih godina. Obidju zrelost.
A ni salo mi ne smeta, ono sa strane, pa ih lakše dohvatim.ima i ruke dovoljno dugacke da sama riba svoja ledja
blago njoj
u tome i jeste poentaA ni salo mi ne smeta, ono sa strane, pa ih lakše dohvatim.
Zato ja samo u plićaku.u tome i jeste poenta
doduse, mene taj slauf drzi na povrsini
sjedis, ribas ledja, boli te tukiZato ja samo u plićaku.
Ovi na ljisu kazu da to sa strane sluzi necem drugom hehehe ako me razumeteu tome i jeste poenta
doduse, mene taj slauf drzi na povrsini
Da si neka odvela bi ga da mu kupis municiju.A tako mi je to saopstio tuzno i nevino, kao dete neko, da je meni doslo da ga zagrlim i kazem nema veze
To je ono niže, ja sam mislila pored grudi, ispod pazuha. Tamo su leđa, odozadi.Ovi na ljisu kazu da to sa strane sluzi necem drugom hehehe ako me razumete
nece tebe morski pasNe bih da me nestane u cvetu mladotsi, što je sigurno, sigurno je.
Da da, setih se u momentu i tog bacanja para kad je iskesirao 300 evra za pusku, ali prodjw voz.Da si neka odvela bi ga da mu kupis municiju.
Ti polako za njim, dok on pedala onaj tvoj bajs.
Taman da mu demonstriras na sta bacas pare![]()