Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tu na jugu ih mislim jedino vode organizovano na ronjenje. I govorili su da je ok.
Mi kad smo bili, nije bilo prevruce. Kraj avgusta ili pocetak septembra ali je vjetar bio jeziv.
Moji svi koji su bili vole Krit, ja se ne bih vracala iako smo obisli samo lijevu obalu.
Voznja mi je bila stresna, vjetar me produvao, svako malo crvena zastavica zbog talasa.
Ali je raznolikost Krita divna. Od prasinastog pijeska do kamena.
ona nece da roni, nije spreman za takvu aktivnost
samo odmor, pivanje i restart
nasla je neke plaze u okolini sa stenama, pa je izvadila neke skeleti od dubinskih jezeva i malog bacvasa
i to se obradovala bas kad ih je ugledala
nije nesto preterano impresionirana ostrvom, kao sto ni ja nisam bila maltom
ostao mi je onako zbunjeni osecaj posle letovanja i drzi me do danas
ne znam da li bih se vratila da letujem tamo ponovo

Prilozi

• viber_image_2021-08-09_18-42-44-712.jpg
    viber_image_2021-08-09_18-42-44-712.jpg
    260,8 KB · Pregleda: 14
ona nece da roni, nije spreman za takvu aktivnost
samo odmor, pivanje i restart
nasla je neke plaze u okolini sa stenama, pa je izvadila neke skeleti od dubinskih jezeva i malog bacvasa
i to se obradovala bas kad ih je ugledala
nije nesto preterano impresionirana ostrvom, kao sto ni ja nisam bila maltom
ostao mi je onako zbunjeni osecaj posle letovanja i drzi me do danas
ne znam da li bih se vratila da letujem tamo ponovo
Kad smo bili na rodosu sretali smo stariji par iz istocne srbije. Djeca im uplacuju svake godine ljetovanje i on uredno nosi stapove za pecanje. Razocarani rodosom su bili posto nisu pronasli zivi svijet. A godinu prije toga bili na Kritu. Neko elitnije mjesto na istocnoj obali. Dunavski pecaros je bio odusevljen. I neprestano je gundjao na rodos, poredeci ga sa kritom:lol:
Tako da to izgleda sve zavisi gdje se zatekla.

na sta lici ovaj pdf, SVE se brise :sad2:
brate mili, ne smes ni da pitas, sta, kako, zasto, da se ne daj boze ne povede rasprava, nego te odmah brisu :roll:
koliko vam treba da shvatite da od ovog mesta ne mozete da napravite anu, i da ne treba to da radite.

Na Ani je više zaključanih tema zbog brisanja i sredjivanja nego ovde, veruj mi. Tolerancija moderacije tamo je jednaka nuli. Čak te opominju ako recimo napišeš post iza posta, a ne staviš sve u jedan. Moderacija ih spoji, a ti dobiješ pp :lol:

Tu na jugu ih mislim jedino vode organizovano na ronjenje. I govorili su da je ok.
Mi kad smo bili, nije bilo prevruce. Kraj avgusta ili pocetak septembra ali je vjetar bio jeziv.
Moji svi koji su bili vole Krit, ja se ne bih vracala iako smo obisli samo lijevu obalu.
Voznja mi je bila stresna, vjetar me produvao, svako malo crvena zastavica zbog talasa.
Ali je raznolikost Krita divna. Od prasinastog pijeska do kamena.
E da, vetar. :D I na to mora da se pazi. :D
To smo saznali na tezi nacin. Otisli smo na tzv. najlepu plazu na Kritu, odozgo se spustas preko pescane dine, i to bas strmi pad, dole kao Havaji. I cudimo se kako su sve te lezaljke i suncobrani od pruca slobodni, nigde zive duse. Kad smo sisli dole vetar je toliko nosio pesak da me je bukvalno shibao po kozi. Kosa, oci, usi, pa i usta jer smo pricali, puni peska. :D Sednemo na te lezaljke, ogrnemo se peskirima ( i kroz njih prolazi pesak, ali ne tako strashno), da se dogovorimo sta cemo raditi. I muz kao on ce se bucnuti u vodu bar na 5 minuta. Otisli smo do auta, on kao snicla uvaljana u prezle, ja sva umotana. :D
Posle smo dosli kada nije bilo vetra. Mnogo lepa uvala i puno ribica oko stena.
Mora da se gleda odakle duva vetar i koliko je jak.

na sta lici ovaj pdf, SVE se brise :sad2:
brate mili, ne smes ni da pitas, sta, kako, zasto, da se ne daj boze ne povede rasprava, nego te odmah brisu :roll:
koliko vam treba da shvatite da od ovog mesta ne mozete da napravite anu, i da ne treba to da radite.
sto volis da se pravis..
dobro znas da slobodu koju imate ovde ne bi imale nigde..zabica brise samo kad preterate ali vama i to smeta,

idi slobodno na anu pa pisi tamo kako ovde pisete pa da vidimo koliko ces "poziveti"

ili tamo umes da se ponasas a ovde sve 4 u vis i ajmo da zajasemo zabicu.

vodim jednu prepisku sa tabom, pa sam ga usput obavestila da posto na forumu imamo raznih pojava, izmedju ostalog i muskarca koji je dobio odobrenje od taba da.pise u zenskom rodu ja cu da pisem onako kako se osecam u datom trenutku. ja sam jos pre 8-9 godina na pdf filozofija saznala za pojam fluid gender odnosno osobe koje se povremeno osecaju kao musko, povremeno kao zensko, a povremeno su asexualne. i odmah sam skontala da sam to ja. ja sam fizicki zensko, ali nekad se osecam kao muskarac, a nekad sma cak i asexualna i iz tog razloga sam na temama cesto neutrlna kad su u pitanju musko zenski odnosi.

eto tako, da slucajno nekom ne padne na pamet da mi kaze da sam marlon kad se tog trenutka osecam kao musko. to bi bila diskriminacija, molim lepo. svi imaju pravo neko, pa hocu i ja svoje pravo da se menjam po polu u zavisnosti od dana i trenutka.
meni to skroz okej
mislim, nas dva decka se kao kapiramo...jeste da je ovo zmuov nalog, al nema veze...red je red 😆

sto volis da se pravis..
dobro znas da slobodu koju imate ovde ne bi imale nigde..zabica brise samo kad preterate ali vama i to smeta,

idi slobodno na anu pa pisi tamo kako ovde pisete pa da vidimo koliko ces "poziveti"

ili tamo umes da se ponasas a ovde sve 4 u vis i ajmo da zajasemo zabicu.
ali mi zato i ne idemo na anu
tamo se pise na zadatu temu, a mi preferiramo slobodne teme...malo o svemu, nista ni o cemu...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back