Андроник Комнин
Elita
- Poruka
- 24.201
Браво и то што су скинули брњице!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu još, sad su na kolenu šarene, a na ruci se povlači onaj otok i pojavljuje se žutozelena boja. Ludilo totalnoKako si? Jel prošle modrice od pada?
neverovatni suBas sam se obradovala.
![]()
em je ionako stara i za penziju : )Ti kao da si resila da Em skines sa trona.![]()
mislim da je 4 banke kao za otpis vecKad se ide u staro gvozdje , msm da znam dokle smem da se kacim
Sto nisi slusala kad je Zauz jos davnih dana objasnjavala?!?Kad se ide u staro gvozdje , msm da znam dokle smem da se kacim
Sto nisi slusala kad je Zauz jos davnih dana objasnjavala?!?
Sto dolazis nespremna na forum?!
Znaci, do 40 smes, a posle vise nemoj.
Stvarno je ruzno za videti kada je jedna noga vec u grobu, a druga na roleru. Nema smisla.
Cekaj, ti si se ono jednom skrshila sa rolera?nije ni cudo sto je jedna u grobu onda
roleri su opasna zabava![]()
Kakvog pada??Kako si? Jel prošle modrice od pada?
Prošle nedelje čini mi se, pala je na ulici, evo ovde kako je sad.Kakvog pada??
Afro, jesi li dobro?
Nisu još, sad su na kolenu šarene, a na ruci se povlači onaj otok i pojavljuje se žutozelena boja. Ludilo totalno![]()
Cekaj, ti si se ono jednom skrshila sa rolera?![]()
( A jesam corava...Hvala Red.Nisu još, sad su na kolenu šarene, a na ruci se povlači onaj otok i pojavljuje se žutozelena boja. Ludilo totalno![]()
Pomesala sam, izgleda.ja?
pa ne
ja vjerujem da je zemlja okrugla i u gravitaciju i sve te pobozne stvari pa nikad nisam ni stala na rolere![]()
Ne znam šta se dešava, ali ovo je bilo 2 padanja u mesecu, samo je prvo bilo malo lakše( A jesam corava...Hvala Red.)
Afro, drzi se. Sta si sve prosla, nemoj jos i po ulici da nam padas.![]()
Pala na ravnom kao da me je neko bacio.Kakvog pada??
Afro, jesi li dobro?
Nisam nikad zamrzavala banane . Kakve budu kad ih izvadiš? Uvijek ih ima a ja nikad nemam viška voća,sve pojedem.Isekla banane za zamrzivač. Izvadila neko meso za čirbu, pa čekam da se odmrzne. Bila jutros prošetala i zapanjla se kolike su cene voća, ovo ovako nikad nije bilo.
Opet nas danas čeka pakleni dan. Dokle više.