Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Joj ja treba da odem na kontrolu mladeza koji mi se ne svidja i nikako da nadjem proverenog dr u bgd-u
A u 29. novembra docekati red je nemoguca misija
Син је ишао на преглед свих на телу пошто их има много, пред море. Мислим да је 3000 платио преглед. Овај др је дерматолог и естетски хирург, тако нека комбинација, могу проверити тачно, што кажу да и јесте најбоље ако се уклањају. Колико онда може бити у БГ?

Син је ишао на преглед свих на телу пошто их има много, пред море. Мислим да је 3000 платио преглед. Овај др је дерматолог и естетски хирург, тако нека комбинација, могу проверити тачно, што кажу да и јесте најбоље ако се уклањају. Колико онда може бити у БГ?
Ma nek je ovde 5-6.000 ali hocu da bude dobar dr, a nikako neku preporuku da dobijem
Svi me upucuju na 29. nov jer su tamo kak super dr ali brate stvarno nemam vremena da sedim tamo pola dana

IMG_20210802_183913.jpg

Joj ja treba da odem na kontrolu mladeza koji mi se ne svidja i nikako da nadjem proverenog dr u bgd-u
A u 29. novembra docekati red je nemoguca misija
U Euromediku ima dobar dermatolog, radio je na VMA sad je u penziji pa radi kod ovih. Savesno radi, fin baš.
Inače kod njih je sad preko kupona 1500. Ja sam bila u Zrmanjskoj, ne znam da li on dođe i u neku drugu ambulantu, ali nije ti ni ovo komplikovano da dođeš.

Ишла са ћером у шетњу, 8.000 корачића, лагано, она сад остала са друштвом, а ја лечим напаћене ноне...
И да, кад сам јој рекла ајмо у шетњу, устала је да пипне да немам температуру можда :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back