Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.278
Tako da, kao da je i njoj 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
isuse slavice se kao da je njoj licno, min10 danaŽabi nije, ali jeste majci njenog sestrića![]()
u isto vreme pisale : ))Tako da, kao da je i njoj![]()
isuse slavice se kao da je njoj licno, min10 dana![]()
Син је ишао на преглед свих на телу пошто их има много, пред море. Мислим да је 3000 платио преглед. Овај др је дерматолог и естетски хирург, тако нека комбинација, могу проверити тачно, што кажу да и јесте најбоље ако се уклањају. Колико онда може бити у БГ?Joj ja treba da odem na kontrolu mladeza koji mi se ne svidja i nikako da nadjem proverenog dr u bgd-u
A u 29. novembra docekati red je nemoguca misija
Ma nek je ovde 5-6.000 ali hocu da bude dobar dr, a nikako neku preporuku da dobijemСин је ишао на преглед свих на телу пошто их има много, пред море. Мислим да је 3000 платио преглед. Овај др је дерматолог и естетски хирург, тако нека комбинација, могу проверити тачно, што кажу да и јесте најбоље ако се уклањају. Колико онда може бити у БГ?
Ja planiram za Novu godinu ako me ne spriječi nešto . Već se radujem.И ја волим море море и зими.
Ovo se zove hrana,a ne tamo neke sipe i ostale hobotnice
Pa da..plodovi tora su plodovi tora.
U Euromediku ima dobar dermatolog, radio je na VMA sad je u penziji pa radi kod ovih. Savesno radi, fin baš.Joj ja treba da odem na kontrolu mladeza koji mi se ne svidja i nikako da nadjem proverenog dr u bgd-u
A u 29. novembra docekati red je nemoguca misija
Jašta. Taman si propustila sinoć u Kumboru veče mušlji lol...a I pada temp, pa će biti daleko prijatnije. Trenutno sam na 187mnv. Milinica, a sinoć dušegupka.Pa da..plodovi tora su plodovi tora.![]()
ja sam to doma organiziralaJašta. Taman si propustila sinoć u Kumboru veče mušlji lol...a I pada temp, pa će biti daleko prijatnije. Trenutno sam na 187mnv. Milinica, a sinoć dušegupka.
Svi skandiraju Dolazi Limun, ave Limoone.., : )
Vala treba gomila da bi ispao obrok...Volim i tor i plodomor ...ja sam to doma organizirala
5 kila pedoca na buzaru
Vala treba gomila da bi ispao obrok...Volim i tor i plodomor ...
Ima li i crveni tepih?Jašta. Taman si propustila sinoć u Kumboru veče mušlji lol...a I pada temp, pa će biti daleko prijatnije. Trenutno sam na 187mnv. Milinica, a sinoć dušegupka.
Svi skandiraju Dolazi Limun, ave Limoone.., : )
A tacno smo mogli da ostanemo jos jednu nocja sam to doma organizirala
5 kila pedoca na buzaru
pa sta sam ti ja rekla, ali ne...tara zna najboljeA tacno smo mogli da ostanemo jos jednu noc