Šta trenutno radiš? 16

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Odlicna kava ! 😉
A tek šoljica…. Meni potaman.
81BC195C-1422-4C68-840E-C5CC25161D5D.jpeg

Месец дана је мера. Мање од тога таман се опустиш мораш назад :(

Ја ћу бити две недеље (три викенда) и то ми је ништа :(
Ja ove godine tako. Do 01.09 me nema. Pravi odmor. Nigde ne žuriš. Shvatiš gde si, utopis se, odmoris. Prva tri dana sam spavala svako posle podne. I uveče u 22h išla u krevet. Sada sam se već opustila. 😂

Ja obožavam kafu sa mlekom i tako isključivo i pijem jedno 30 godina unazad, a zadnjih 4 bez šećera. Nikad nisam imala problema tipa gorušice od kafe, a imala sam od sira ili čak i nekog keksa.
Svaka čast.
Postao sam netolerantna na mleko, al samo sa kafom ili čisto pre god. dana...dešavalo mi se da bacim peglu od kombinacije.

Danas idem na 2 nove plaže, pa i dalje ako nam se ne dopadnu...

Doručkovo, samo da plaknem sočiva, malo mi se spljeska tiba i chaochao...

I Minci svaka čast

Svaka čast.
Postao sam netolerantna na mleko, al samo sa kafom ili čisto pre god. dana...dešavalo mi se da bacim peglu od kombinacije.

Danas idem na 2 nove plaže, pa i dalje ako nam se ne dopadnu...

Doručkovo, samo da plaknem sočiva, malo mi se spljeska riba i chaochao...

I Minci svaka čast
Zadnje 2g pijem mleko bez laktoze, ne otičem više od njega...ovo što sam ko naduvani balon to je od terapije nije od mleka...bućni se jednom i za mene ako si drug ;)

uhvatila me postmorska depresija, necu nazad na posao, necu nazad u svakodnevnicu, ne cu
tacno mi je falilo jos par dana, ali dobro sad

obisli smo dosta ovog puta, split nas je ostavio bez teksta, usce neretve je prelepo takodje, ma msm sve je bilo lepo
jadran je divan, dalmacija takodjer i tako

a vi kako te? jesam li propustila nesto bas bas bitno :malav:

p.s. l nije pojela mamu, zapravo divno su se slagale, evo je sada spava slepljena pored mene iako se topi

i da ponovim jos jedno, ne zelim sutra na posao
:rida: :rida: :rida:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back