tara
Buduća legenda
- Poruka
- 35.576
skroz te razumemMa znam, šalim se
Presrećna sam, a bila bih još srećnija da upiše taj koji stvarno želi![]()
ali kamen je ipak pao sa srca : )
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
skroz te razumemMa znam, šalim se
Presrećna sam, a bila bih još srećnija da upiše taj koji stvarno želi![]()
Čestitam!Imam da izjavom za televizor da je moj sin položio prijemni na prvom fakultetu na koji je izašao, ali taj mu nije prva želja, pa cekamo 30.jun i ovaj držimo u rezervi![]()
Јао, па браво, бреImam da izjavom za televizor da je moj sin položio prijemni na prvom fakultetu na koji je izašao, ali taj mu nije prva želja, pa cekamo 30.jun i ovaj držimo u rezervi![]()

Imam da izjavom za televizor da je moj sin položio prijemni na prvom fakultetu na koji je izašao, ali taj mu nije prva želja, pa cekamo 30.jun i ovaj držimo u rezervi![]()
Kad se pije Kvinsi?Imam da izjavom za televizor da je moj sin položio prijemni na prvom fakultetu na koji je izašao, ali taj mu nije prva želja, pa cekamo 30.jun i ovaj držimo u rezervi![]()
Bitno da si uzivala, a posledice, briga teTrenutno gorim. Mišići od previše plivanja,koža od previše sunca. Iz mene isijava toplota,ali nisam mogla da odolim ničemu,kao dijete kad pustiš da se igra poslije dugo vremena.
Ja sam gledao 1. Ep.Gledala seriju.
Odavno nisam ovoliko uživala gledajući neku našu seriju.
Još kad sam prvu epizodu gledala.
Jedva čekam sledeći vikend.
Stvarno je odlična serija Beležnica.
Ja sam gledao 1. Ep.
Bindžovaću kad se završi.
Imam da izjavom za televizor da je moj sin položio prijemni na prvom fakultetu na koji je izašao, ali taj mu nije prva želja, pa cekamo 30.jun i ovaj držimo u rezervi![]()
die beste je brazilkaNije frizura orangutanka, nego tarzanka.![]()
jel to ono za striptizete?Ja sutra idem na pole fitness, nagovorila me drugarica da probam. Bice zaminljivo![]()
pije se 30.6. kad se sve zavrsi, a ladan peskir dan posle toga, shodno posledicamaKad se pije Kvinsi?
A kad ladan peškir?![]()

Јооој, како ме нервираш што се бзвз секираш, а врв ћу и ја тебе следеће године у ово време исто такоpije se 30.6. kad se sve zavrsi, a ladan peskir dan posle toga, shodno posledicama![]()

pa sekiram se jer 30.6 polaze prijemni za fakultet koji zeli. kad to prodje, kako god da prodje, mozemo svi da odahnemo jer ce biti gotovoЈооој, како ме нервираш што се бзвз секираш, а врв ћу и ја тебе следеће године у ово време исто тако![]()
Знам. Знам да ти је напето. Али ће положити сигурноpa sekiram se jer 30.6 polaze prijemni za fakultet koji zeli. kad to prodje, kako god da prodje, mozemo svi da odahnemo jer ce biti gotovo![]()